«Άγριες Μέλισσες»: Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος της σειράς;
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες»: Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος της σειράς;

«Άγριες Μέλισσες»: Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος της σειράς;

To ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι φανατικοί τηλεθεατές τις «Άγριες Μέλισσες» να κάνουν πρεμιέρα. Όπως είναι ήδη γνωστό, το σίριαλ στον φετινό τρίτο κύκλο του θα καταγράφει την περίοδο της Χούντας κι αυτό από μόνο του έχει τρομερό ενδιαφέρον.

Οι κάτοικοι του Διαφανίου θα χωριστούν σε στρατόπεδα και ο Ακύλας Μεγαρίτης (Αιμίλιος Χειλάκης) θα γίνει ο φόβος και ο τρόμος των χωριανών. Την ίδια στιγμή ο Δούκας και η Μυρσίνη θα μετακομίσουν στη Λάρισα, ενώ ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης θα εξοριστούν στη Λέρο.

Όλα αυτά και άλλα πολλά θα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς και βέβαια πέντε νέα ερωτικά τρίγωνα, όπως είχαμε γράψει στο Ζnews, θα αναστατώσουν το Διαφάνι.

Οι ηθοποιοί γύρισαν ένα πρώτο κύκλο επεισοδίων τον Ιούλιο, έκαναν διάλειμμα τον Αύγουστο και επιστρέφουν σταδιακά- γιατί κάποιοι είναι ακόμα σε περιοδεία με το θέατρο- προκειμένου να ολοκληρώσουν ένα ικανό αριθμό στοκ.

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι πότε θα ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς.

Παρόλο που κάποια δημοσιεύματα μέσα στο καλοκαίρι ήθελαν τις «Άγριες Μέλισσες» να προβάλλονται πρώτα στη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1 και μετά στο κανάλι, αυτό μάλλον δεν θα γίνει. Η πλατφόρμα αναμένεται να ξεκινήσει τελικά τον Ιανουάριο, οπότε δεν θα είχε νόημα να γίνεται εκεί η πρώτη προβολή των νέων επεισοδίων της σειράς.

Η πρώτη ημερομηνία που υπάρχει για την πρεμιέρα είναι η Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου. Δεν αποκλείεται όμως να γίνει η έκπληξη και να υπάρξει αλλαγή στον προγραμματισμό. Αυτό θα εξαρτηθεί βεβαίως από τον αριθμό των επεισοδίων που θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τότε, αλλά και από τον ανταγωνισμό, αφού φέτος γίνονται περισσότερες σειρές από κάθε άλλη φορά.

Όπως και να έχει, οι «Μέλισσες» έχουν το κοινό τους και είναι δεδομένο ότι αυτό θα αποτυπωθεί και στις μετρήσεις της AGB .

Δείτε το νέο trailer που κυκλοφόρησε: