«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η Δρόσω εκβιάζει την Ασημίνα για να μην πάρει τον Σέργιο μακριά της
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η Δρόσω εκβιάζει την Ασημίνα για να μην πάρει τον Σέργιο μακριά της

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η Δρόσω εκβιάζει την Ασημίνα για να μην πάρει τον Σέργιο μακριά της

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» τις επόμενες εβδομάδες.

Ξέρουμε ότι η σχέση των τριών αδελφών δεν πρόκειται να είναι ποτέ η ίδια. Από την στιγμή που η Ασημίνα έμαθε ότι η Δρόσω ξελόγιασε τον άντρα της και μάλιστα έμεινε έγκυος στο παιδί του, βλέπει την αδελφή της σαν τη μεγαλύτερη εχθρό της.

Με τη σειρά της η Δρόσω, προσπάθησε να πάρει αποστάσεις από την Ασημίνα. Όταν έφερε στον κόσμο το παιδί της και το έσωσε στην αδελφή της προτίμησε να φύγει από το Διαφάνι και να κάνει μία νέα αρχή στην Αθήνα.

Από την στιγμή όμως που η Ελένη τη βρήκε στην Τρούμπα και την έπεισε να γυρίσει πίσω, η Δρόσω διεκδίκησε από τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να βλέπει τον μικρό Σέργιο.

Όταν στην ιστορία μπλέχτηκε και ο Κωνσταντής ήταν λογικό και επόμενο να θορυβηθούν η Ασημίνα και ο Νικηφόρος και να καλύψουν τα νώτα τους. Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, η Ασημίνα και ο Νικηφόρος θα απευθυνθούν σε δικηγόρο, προκειμένου να τους εξηγήσει πως μπορούν να κινηθούν, στην περίπτωση που η Δρόσω με τον Κωνσταντή διεκδικήσουν το παιδί.

Μέχρι τώρα η Δρόσω είχε μείνει μόνο σε αυστηρές προειδοποιήσεις. Από την στιγμή όμως που έχει στο πλευρό της τον Κωνσταντή, με τον οποίο μπορεί να είναι χωρισμένοι αυτή την στιγμή, αλλά σύντομα θα επανασυνδεθούν, έχει στήριξη και την οικονομική αρωγή του για να κινηθεί νομικά εναντίον της αδελφής της και του γαμπρού της.

Μπροστά στο ενδεχόμενο να τα χάσουν όλα και να μάθει ο μικρός Σέργιος την αλήθεια για τη μητέρα του, ο Νικηφόρος θα προτείνει στην Ασημίνα να μετακομίσουν στο Παρίσι. Ωστόσο, η κίνησή του αυτή θα εξοργίσει τη Δρόσω.

Φοβούμενη ότι δεν θα μπορέσει να ξαναδεί τον μικρό Σέργιο, η Δρόσω θα φτάσει στο σημείο να εκβιάσει την ίδια της την αδελφή. Και θα της πει ότι αν δεν αλλάξει στάση θα πει όλη την αλήθεια στον Νικηφόρο για τον θάνατο του αδελφού του.

Η διαμάχη των δύο αδελφών δεν θα μείνει μόνο στα λόγια, αλλά πιθανότατα θα φτάσει στα δικαστήρια με τις δύο αδελφές απέναντι η μία στην άλλη.