«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η Δρόσω και η Ασημίνα συμμαχούν για να κατατροπώσουν τον Νικηφόρο
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η Δρόσω και η Ασημίνα συμμαχούν για να κατατροπώσουν τον Νικηφόρο

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Η Δρόσω και η Ασημίνα συμμαχούν για να κατατροπώσουν τον Νικηφόρο

Ο Γιάννης Πουλόπουλος κάνει την μία αποκάλυψη μετά την άλλη

Το ότι στις «Άγριες Μέλισσες» η μία ανατροπή έρχεται μετά την άλλη είναι κάτι που το γνωρίζουμε. Αυτή άλλωστε είναι και η επιτυχία του σίριαλ που συνεχίζει να κάνει τριαντάρια στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Έτσι, ενώ στον πρώτο κύκλο είχαμε αρχίσει να συμπαθούμε τον Νικηφόρο και να αντιπαθούμε τον Κωνσταντή, είδαμε ότι οι ισορροπίες άλλαξαν. Επίσης, ενώ σε όλα τα προηγούμενα επεισόδια είδαμε τη Δρόσω και την Ασημίνα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον μικρό Σέργιο, τώρα θα τις δούμε για πρώτη φορά να συμμαχούν.

Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε ότι η Ασημίνα και ο Νικηφόρος θα μετακομίσουν στο Παρίσι, μαζί με τον μικρό Σέργιο. Η Δρόσω με την αρωγή του Κωνσταντή, μετά το εξώδικο θα κάνει και ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να βλέπει το παιδί της.

Βλέποντας ότι ούτε αυτή η κίνησή της θα έχει αποτέλεσμα, ο Κωνσταντής μαζί με τη Δρόσω θα πάνε στο Παρίσι για να αναζητήσουν τον Νικηφόρο και την Ασημίνα. Εκεί η Δρόσω θα προβεί σε μία παράτολμη κίνηση. Θα αποκαλύψει στον γαμπρό της το ένοχο μυστικό των αδελφών Σταμίρη και στη συνέχεια όλο το χωριό θα μάθει ποια είναι η βιολογική μητέρα του μικρού Σέργιου.

Πώς θα αντιδράσει σε αυτό ο Νικηφόρος; Όπως αποκάλυψε το Znews σε προηγούμενο άρθρο ο Νικηφόρος θα πάρει το παιδί και θα εγκαταλείψει την Ασημίνα. Αυτή θα είναι και η αρχή του τέλους της σχέσης τους.

Η Ασημίνα φοβούμενη ότι θα χάσει το παιδί της θα συμμαχήσει με την Δρόσω και θα βάλει απέναντί της τον άντρα της. Άλλωστε, ο στόχος τους είναι πια κοινός, γιατί και οι δύο θέλουν να έχουν επαφή με τον μικρό Σέργιο.

Ωστόσο, η μάχη αυτή δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Οι δύο αδελφές θα επισκεφτούν δικηγόρο για να απαντήσουν στον Νικηφόρο που θέλει να τις αποκόψει από τον Σέργιο.
Η μάχη μεταξύ Σεβαστών και Σταμίρηδων συνεχίζεται κι αυτή τη φορά δεν μπορεί κανείς να προβλέψει ποιος είναι ο αντίπαλος και ποιος ο σύμμαχός του…