“Άγριες Μέλισσες”- Spoiler: Η σοκαριστική κίνηση που θα κάνει η Θεοδοσία εναντίον της Ελένης
Stay tuned

“Άγριες Μέλισσες”- Spoiler: Η σοκαριστική κίνηση που θα κάνει η Θεοδοσία εναντίον της Ελένης

“Άγριες Μέλισσες”- Spoiler: Η σοκαριστική κίνηση που θα κάνει η Θεοδοσία εναντίον της Ελένης

Έχει το σενάριο... γυρίσματα!

Όταν πριν από μερικές μέρες, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη ανακοίνωσε με συνέντευξή της στην “Φωλιά των Κου Κου” την αποχώρησή της από τις “Άγριες Mέλισσες”, οι θαυμαστές του σίριαλ απόρησαν!

Και πολύ δικαιολογημένα, διότι η Χριστίνα, εκτός από μία εξαίρετη ηθοποιός, υποδύεται τη Θεοδοσία, που είναι η αντίζηλος της Ελένης Σταμίρη. Πώς λοιπόν θα μπορούσε να απουσιάζει από το νέο κύκλο επεισοδίων αυτή η ηρωίδα και πώς θα το δικαιολογήσει το σενάριο; Είναι σαν στη “Δυναστεία” να αποχωρούσε ξαφνικά η Αλέξις και να έμενε χωρίς αντίπαλο η Κρύσταλ.

Ωστόσο, οι εξελίξεις που θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια θα δείξουν ότι δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, καθώς η Θεοδοσία θα κάνει πράγματα που θα την κάνουν μισητή στο τηλεοπτικό κοινό. Ένα πρώτο δείγμα πήραμε ήδη, όταν η Θεοδοσία άφησε τη Λενιώ στο γκρεμό αβοήθητη, γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να έχει πεθάνει. Η ίδια έδειξε να μετανιώνει για την πράξη της και να ζητάει από τον Λάμπρο χρόνο για να του δώσει το διαζύγιο και να βρει τον εαυτό της. Όμως αυτό δεν θα γίνει. Όσο βλέπει ότι ο Λάμπρος όχι μόνο δεν έχει ξεπεράσει τη Λενιώ, αλλά θα επιδιώξει να είναι ξανά μαζί και θα τα καταφέρει, τόσο θα διψάει για εκδίκηση.

Το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς θέλει την Ελένη να συλλαμβάνεται για τον φόνο του Σέργιου. Σε αυτό θα έχει άμεση σχέση η Θεοδοσία, θέλοντας όχι να αποδώσει δικαιοσύνη, αλλά να εκδικηθεί τη γυναίκα που της έκλεψε τον άντρα και την οδήγησε στη δυστυχία.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια των “Άγριων Μελισσών” θα είναι πραγματικά συναρπαστικές!