«Άγριες Μέλισσες» –  Αποκλειστικό spoiler: Μεγάλη ανατροπή στη ζωή του Δούκα Σεβαστού
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» – Αποκλειστικό spoiler: Μεγάλη ανατροπή στη ζωή του Δούκα Σεβαστού

«Άγριες Μέλισσες» –  Αποκλειστικό spoiler: Μεγάλη ανατροπή στη ζωή του Δούκα Σεβαστού

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε για λογαριασμό του Znews τι πρόκειται να του συμβεί

Μέχρι τώρα ο Δούκας Σεβαστός ήταν ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου. Αυτός που έτρεμαν όλοι και δεν δίσταζε να δωροδοκήσει τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να καλύψει τις παρανομίες του.

Ακόμα και όταν ο Κυπραίος έμαθε ότι αυτός ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο του Γιάννου και είχε στοιχεία που αποδείκνυαν ότι μαζί με τον Μελέτη και τον Κωνσταντή δολοφόνησε τον ανιψιό του, κατάφερε να κουκουλώσει την αλήθεια χαρίζοντας στον Θωμά τα χωράφια που ήθελε.

Στη δίκη της Λενιώς είδαμε τον Δούκα να στριμώχνεται άγρια, όταν ο Κυπραίος αποφάσισε να καταθέσει όσα ήξερε για τον φόνο του Γιάννου. Αλλά ακόμα και την στιγμή που ο Δούκας θα βρεθεί στον εισαγγελέα θα καταφέρει να ξελασπώσει, χρησιμοποιώντας τους κατάλληλους ανθρώπους.

Όμως τα κάστρα πέφτουν από μέσα κι αυτό θα γίνει και στην περίπτωση του Δούκα Σεβαστού. Ο Νικηφόρος, τώρα που κατάλαβε ότι ο πατέρας του ευθύνεται για τον θάνατο του Γιάννου είναι αποφασισμένος να τον εκδικηθεί. Και θα τον χτυπήσει εκεί που πονάει, που είναι το χρήμα.

Όταν ο Νικηφόρος θα παραδώσει ότι στοιχεία έχει για τις ρεμούλες που έχει κάνει ο πατέρας του προκειμένου να γίνει η βιομηχανική ζώνη, τότε ο Δούκας θα βρεθεί ακόμα μία φορά αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Και αυτή τη φορά δεν θα μπορέσει να γλιτώσει έτσι εύκολα ούτε ο ίδιος ούτε η περιουσία του…

Αυτό που θα κάνει, προκειμένου να ξεφύγει από όλα αυτά που του καταλογίζουν θα είναι να εξαφανιστεί από το Διαφάνι. Ο άλλοτε ισχυρός άντρας του χωριού, στα επόμενα επεισόδια, θα γίνει ένας κατατρεγμένος που θα περιμένει να αλλάξει η κυβέρνηση προκειμένου να βρει ξανά τους κατάλληλους ανθρώπους για να τον ξελασπώσουν.

Όλη αυτή η περιπέτεια θα κλονίσει την σχέση του με τη Μυρσίνη, αλλά και με τον Νικηφόρο, ενώ και ο ίδιος χάνοντας τη δύναμη του θα καταλάβει ποιοι είναι οι φίλοι του και ποιοι οι εχθροί του. Κι αυτοί που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία του είναι πολύ περισσότεροι.