«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Νέος γάμος στο Διαφάνι
Stay tuned

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Νέος γάμος στο Διαφάνι

«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Νέος γάμος στο Διαφάνι

O Γιάννης Πουλόπουλος έχει όλα τα αποκλειστικά νέα για τη σειρά

Με τόσο θανατικό που θα πέσει στο Διαφάνι τις επόμενες εβδομάδες, χρειαζόταν να δούμε και έναν γάμο για να υπάρχει ισορροπία.

Η αλήθεια είναι ότι ο δεύτερος κύκλος του αγαπημένου σίριαλ του ΑΝΤ1 θα κλείσει με πολλές κηδείες, αφού κάποιοι ήρωες θα αποχαιρετήσουν τον μάταιο τούτο κόσμο. Ο εισαγγελέας είναι ένας από αυτούς, αφού ο Σπύρος Σταμούλης, ο ηθοποιός που τον υποδύεται, φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει στον τρίτο κύκλο. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Γάλλο, που ενσαρκώνει τον Μιλτιάδη, αλλά και για τον Βασίλη Μπισμπίκη που αποθεώθηκε ως… Μάνος Βόσκαρης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, τόσο η Κάτια Δανδουλάκη, όσο και ο Γιώργος Γεροντιδακης φέρονται να πεθαίνουν, αλλά θα μου επιτρέψετε να έχω κάποιες επιφυλάξεις καθώς οριστικές αποφάσεις για το ποιοι ηθοποιοί συνεχίζουν και ποιοι όχι θα παρθούν την επόμενη εβδομάδα.

Πάμε όμως στα… ευχάριστα. Ο τρίτος κύκλος θα δείξει τις ζωές των ηρώων κάποιους μήνες μετά. Όταν θα γίνει αυτή η χρονική μετάβαση, όπως λένε οι πληροφοριοδότες μου, θα δούμε ένα ζευγάρι που αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί να έχει παντρευτεί. Πρόκειται για τη Σοφούλα και τον Άγγελο.

Μπορεί αυτή τη στιγμή η άμυαλη  Σοφούλα να έχει κλειστεί σε μοναστήρι αναζητώντας την προσωπική της ηρεμία, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Σύντομα θα επιστρέψει στο Διαφάνι όπου την περιμένουν εκτός από τους γονείς της, ο Άγγελος.

Το φλερτ που ο χωροφύλακας είχε με τη Σταυριανη αποδείχθηκε πιο εύθραυστο κι από πορσελάνη κι έτσι ανοίγεται ο δρόμος για να δημιουργηθεί μια ουσιαστική σχέση με τη Σοφούλα.

Η ατίθαση κόρη του κοινοτάρχη και της Παγώνας αποφασίζει για πρώτη φορά να κάνει το σωστό και να δώσει μια ευκαιρία στον άντρα που όλο αυτό το διάστημα στάθηκε κερί αναμμένο για εκείνη.

Εννοείται ότι η Βίκυ Διαμαντοπούλου και ο Νίκος Λεκάκης που υποδύονται τη Σοφούλα και τον Άγγελο αντίστοιχα θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών».