Alpha: Ποιος παρουσιαστής έδωσε τα χέρια και ανανέωσε με το κανάλι;
Stay tuned

Alpha: Ποιος παρουσιαστής έδωσε τα χέρια και ανανέωσε με το κανάλι;

Alpha: Ποιος παρουσιαστής έδωσε τα χέρια και ανανέωσε με το κανάλι;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει το παρασκήνιο από τις σκληρές διαπραγματεύσεις

Με προσεχτικά βήματα προχωρά στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν ο Alpha. Τα διευθυντικά στελέχη του σταθμού έχουν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο τις επαφές με τους παρουσιαστές που έχει στο ενεργητικό του, προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ναταλία Γερμανού ήταν οι πρώτες που έδωσαν τα χέρια με τον σταθμό και θα συνεχίσουν στις ζώνες που γνωρίζουμε.

Με τον Alpha συμφώνησε και η Ελεονώρα Μελέτη για καθημερινή εκπομπή. Ωστόσο, ακόμα δεν είναι σαφές αν θα προβάλλεται την ώρα της Ελένης ή άλλη, καθώς υπάρχουν σκέψεις στο πρόγραμμα να ενταχθεί και μία δεύτερη καθημερινή εκπομπή που θα θυμίζει το “Κους κους το μεσημέρι” που παρουσίαζε η Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Άκης Πετρετζίκης που τερματίζει πρώτος στην ώρα του έχει κάνει εδώ και αρκετό καιρό ραντεβού με τον σταθμό. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν είχε βγει λευκός καπνός, με αποτέλεσμα οι πιο απαισιόδοξοι να πιστεύουν ότι ο περιζήτητος Άκης δεν θα συνέχιζε του χρόνου στον Alpha.

Και όχι άδικα, αφού υπήρχε απόσταση μεταξύ αυτών που ήθελε ο παρουσιαστής και ο σταθμός. Ωστόσο, σε μία από τις τελευταίες επαφές που είχε ο Άκης με διευθυντικά στελέχη του Alpha υπήρξε σύμπνοια απόψεων.

Οι δύο πλευρές, όπως κυκλοφορεί στους διαδρόμους του σταθμού, έδωσαν τα χέρια για να συνεχιστεί το Kitchen Lab.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει συμφωνία για το Akis Food Tour, την ταξιδιωτική εκπομπή του Άκη, για την οποία θα παρθούν αποφάσεις αργότερα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ένα ταξιδιωτικό πρόγραμμα κοστίζει πολύ πιο πολύ από μία εκπομπή μαγειρικής που γυρίζεται σε ένα στούντιο.

Και για τους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς που βλέπουν τα έσοδα από τις διαφημίσεις να μειώνονται λόγω της υγειονομικής κρίσης, ισχύει ο κανόνας “βλέποντας και κάνοντας”.