Από τις «Άγριες Μέλισσες» και το GNTM στο Dancing with the Stars;
Stay tuned

Από τις «Άγριες Μέλισσες» και το GNTM στο Dancing with the Stars;

Από τις «Άγριες Μέλισσες» και το GNTM στο Dancing with the Stars;

Ποια πρόσωπα συζητούν για το show χορού του Star;

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού αλλά για κάποιες εκπομπές είναι σαν να έχει έρθει ήδη το φθινόπωρο. Κι αυτό γιατί οι προετοιμασίες καλά κρατούν και το ένα ραντεβού διαδέχεται το άλλο.

Το Dancing with the Stars είναι ένα project, στο οποίο ποντάρει πολύ το Star. Και πολύ δικαιολογημένα, γιατί είναι ένα παιχνίδι, το οποίο έχει αγοράσει εδώ και δύο χρόνια και εξαιτίας του Covid-19 καθυστέρησε να βγει στον «αέρα».

Το κανάλι θέλει να κάνει τη διαφορά και ενδεικτικό του πόσο το ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ότι θα το παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά. Καθετί που αφορά στο συγκεκριμένο σόου εξετάζεται με μεγάλη προσοχή και η εντολή που έχει δοθεί στους ανθρώπους που το τρέχουν είναι να μην μείνουν στα συνηθισμένα πρόσωπα που συνήθως συμμετέχουν σε ριάλιτι αλλά να αναζητήσουν νέες προτάσεις.

Ήδη σε προηγούμενο άρθρο σας ενημερώσαμε ότι φιλοδοξία του σταθμού είναι το νέο Dancing with the Stars να μην έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο σόου που βλέπαμε στον ΑΝΤ1. Αυτός είναι και ο λόγος που τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα είναι αποκλειστικά και μόνο χορευτές και ότι οι χορογράφοι δεν θα έχουν εμφανιστεί στο αντίστοιχο show του ANT1.

Τι γίνεται όμως με τους διαγωνιζόμενους που είναι και το μεγάλο στοίχημα;

Υπάρχει ένα πρόσωπο που πρωταγωνιστούσε στις «Άγριες μέλισσες», το οποίο επιθυμεί πάρα πολύ το Star να έχει στην ομάδα του Dancing with the Stars. Είναι ο Ιωάννης Αθανασόπουλος που υποδυόταν τον «Γιάννο». Ο ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δεχτεί πρόταση από την ομάδα που τρέχει το συγκεκριμένο project, προκειμένου να πει το «ναι» και κάθε Κυριακή να χορεύει στην πίστα του Dancing.

Άλλο ένα πρόσωπο που βολιδοσκοπεί ο σταθμός κι έχει κάνει και ραντεβού είναι ο Έντουαρντ από το Greece΄s Next Top Model.

Επίσης, όπως πρώτο είχε γράψει το Znews, ένα από τα πρώτα πρόσωπα που δέχτηκαν πρόταση για το Dancing ήταν και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ που, όμως, απάντησε αρνητικά.

Οριστικές αποφάσεις για την τελική σύνθεση των υποψηφίων ζευγαριών θα παρθούν στις 20 Αυγούστου. Μέχρι τότε τα ραντεβού και τα δοκιμαστικά θα συνεχίζονται…