Big Brother: Όλες οι εκπλήξεις του τελικού και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας
Stay tuned

Big Brother: Όλες οι εκπλήξεις του τελικού και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Big Brother: Όλες οι εκπλήξεις του τελικού και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

To ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε σήμερα τον μεγάλο τελικό του Big Brother.
Ύστερα από 3,5 μήνες θα ανακοινωθεί αυτός που θα γυρίσει στο σπίτι του με το μεγάλο έπαθλο.

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει μία μεγάλη βραδιά όπου καλεσμένοι θα είναι, είτε μέσω skype, είτε στο στούντιο όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το παιχνίδι.

Οι 15 παίκτες που βρέθηκαν εκτός σπιτιού τις προηγούμενες εβδομάδες θα περιγράψουν την εμπειρία τους και θα προβλέψουν τον μεγάλο νικητή.

Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα. Στην αρχή του παιχνιδιού οι τηλεφωνικές κάλπες θα κλείσουν για λίγο και θα ανακοινωθεί ο πέμπτος νικητής. Θα ανοίξουν ξανά και θα κλείσουν για να ανακοινωθεί ο τέταρτος. Όταν πια ο Χάρης Βαρθακούρης θα είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον τρίτο νικητή, οι κάλπες θα κλείσουν οριστικά και οι τηλεθεατές δεν θα έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν το αποτέλεσμα με την ψήφο τους.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τάση της ψηφοφορίας δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου και πέμπτου.

Όσο για την πρώτη θέση; Η τάση είναι σαφέστατα υπέρ της Άννας Μαρίας, αν και τις τελευταίες ημέρες έχασε το τεράστιο προβάδισμα που είχε. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι η διαφορά με τον δεύτερο μπορεί να ανατραπεί εύκολα, αλλά θα εξαρτηθούν πολλά και από το live, διότι τότε ψηφίζει η μεγαλύτερη μερίδα του κοινού.

Πάντως, τα προγνωστικά μέχρι τώρα θέλουν την Άννα Μαρία να προηγείται, να ακολουθούν η Σοφία και ο Πυργίδης και μετά ο Ζακ με τον Γρηγόρη. Μένει να δούμε αν θα επαληθευθούν,,,