Chart Show: Η Δέσποινα Βανδή συναντά την Ελένη Φουρέιρα στο πιο pop Σαββατόβραδο
Stay tuned

Chart Show: Η Δέσποινα Βανδή συναντά την Ελένη Φουρέιρα στο πιο pop Σαββατόβραδο

Chart Show: Η Δέσποινα Βανδή συναντά την Ελένη Φουρέιρα στο πιο pop Σαββατόβραδο

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε όλες τις εκπλήξεις της βραδιάς!

Το Chart Show του Σαββάτου είναι αφιερωμένο στην ελληνική pop. Αγαπημένα τραγούδια από το 2000 μέχρι και σήμερα περιλαμβάνονται στη λίστα με τα 30 πρώτα και η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει το Σάββατο στις 21.00.

Η Δέσποινα Βανδή αυτή την εβδομάδα θα υποδεχθεί, λοιπόν, λαμπερά ονόματα από την ελληνική ποπ μουσική σκηνή που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο πεντάγραμμο. Μία από αυτές είναι ασφαλώς και η Ελένη Φουρέιρα η οποία ξεχωρίζει με τα τραγούδια της εδώ και μία δεκαπενταετία και το 2018 έζησε την καλύτερή της στιγμή, όταν κέρδισε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, το Fuego, που είναι ένα τραγούδι που αγάπησε όλη η Ευρώπη, βρίσκεται σε μία από τις πρώτες θέσεις στο Chart Show. Και η Ελένη δεν θα μπορούσε να πει «όχι» στην πρόσκληση της Δέσποινας για να ερμηνεύσει ζωντανά το Fuego αλλά και ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Δεν είναι, όμως, μόνο η Ελένη πού θα τραγουδήσει live στο show του Σαββάτου.

Καλεσμένος είναι και ο Διονύσης Σχοινάς που ξέρει να ανεβάζει το κέφι στα ύψη! Ο Διονύσης είναι ένας από τους τραγουδιστές που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90 αλλά γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία και τη δεκαετία του 2000 και 2010.

Μοιραία, λοιπόν, μία από τις πρώτες θέσεις στο chart που είναι αφιερωμένο στην ποπ σκηνή του ανήκει. Καλεσμένοι στην εκπομπή του Σαββάτου θα είναι ακόμα η Demy, ο Γιώργος Δημητριάδης,η Βανέσα Αδαμοπούλου και ο Ιάσων Μανδηλάς.

Στο νέο Chart Show θα έχουμε, όμως, και μία επανένωση.

Οι Vegas το συγκρότημα που γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του 2000 ενώνεται ξανά για μία μοναδική εμφάνιση στο Chart show του Σαββάτου

Το πάρτι ξεκινάει ακριβώς στις 21:00. Μην λείψει κανείς!