Δανάη Μπάρκα: Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα δούμε στην εκπομπή της
Stay tuned

Δανάη Μπάρκα: Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα δούμε στην εκπομπή της

Δανάη Μπάρκα: Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα δούμε στην εκπομπή της

Όλο το παρασκήνιο

Στην πρωινή ζώνη ο ανταγωνισμός μεγαλώνει αφού από το φθινόπωρο μπαίνει στο παιχνίδι και το Mega με την εκπομπή που θα παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα.

Μέχρι τώρα δεν ήταν ξεκάθαρο τι ώρα θα ξεκινάει και ποια θα είναι η διάρκεια της εκπομπής. Τελικά το κανάλι αποφάσισε να εμπιστευτεί στη νεαρή ηθοποιό το δίωρο 10 – 12. Η εκπομπή της θα έχει τις κλασικές ρουμπρίκες που έχουν τα πρωιναδικα αλλά θα έχει περισσότερο γυναικείο προσανατολισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που στην παρέα της Δανάης θα υπάρχουν ακόμα δύο γυναίκες και ένας άντρας.

Η πρώτη που έκλεισε για το πρωινό του Mega είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Μετά το τέλος της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη η δημοσιογράφος δεν ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Alpha και του χρόνου θα τη βλέπουμε από τη συχνότητα του Μega.

Επόμενη στη σειρά είναι η Σίσσυ Καλλίνη. Η δημοσιογράφος που συνεργαζόταν επί σειρά ετών με το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 του χρόνου θα είναι στο πάνελ της εκπομπής της Μπάρκα.

Για τον άντρα της παρέας η αναζήτηση συνεχίζεται. Πρόταση συνεργασίας δέχτηκαν ο Youtuber Fipster και ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης. Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν τα βρήκε με το κανάλι.

Έτσι κι αλλιώς, υπάρχει περιθώριο χρόνου για να συμπληρωθεί η ομάδα, μιας και η πρωινή εκπομπή του Mega, θα ξεκινήσει δύο εβδομάδες μετά τις υπόλοιπες, δηλαδή στις 21 Σεπτεμβρίου.