«Το Πρωινό»: Αποχώρηση έκπληξη από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά
Stay tuned

«Το Πρωινό»: Αποχώρηση έκπληξη από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

«Το Πρωινό»: Αποχώρηση έκπληξη από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Μεγάλες αλλαγές έρχονται

Στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 που έγινε χτες υπογραμμίστηκε στους δημοσιογράφους ότι το «Πρωινό» θα συνεχίσει με αλλαγές, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Ήδη ο Βασίλης Καλλίδης και η Αφροδίτη Γραμμέλη έχουν ανακοινώσει εδώ και μέρες ότι δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αλλά δεν θα είναι οι μόνοι.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη Νάνσυ Παραδεισανού να μην ανανεώνει τη συνεργασία της με το «Πρωινό». Παρόλο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη Φαίη, η δημοσιογράφος φέρεται να μην τα βρήκε με το κανάλι στο ραντεβού που έγινε πριν από μερικές μέρες και συζητάει με άλλα κανάλια.

Από την ομάδα της εκπομπής αποχωρεί και η Σίσσυ Καλλίνη. Η δημοσιογράφος, όπως ακούγεται, έχει δεχτεί πρόταση από το Mega και πιο συγκεκριμένα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Στο δυναμικό του «Πρωινού» παραμένει ο Δημήτρης Ουγγαρεζος, για τον οποίο εξάλλου δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μην είναι του χρόνου στην εκπομπή.

Όσο για τον Άρη Καβατζίκη που πληροφορίες τον ήθελαν να συνομιλεί με τον Alpha και το Mega, τα τελευταία νέα τον θέλουν να παραμένει στον ΑΝΤ1.