Δέσποινα Βανδή: Με τριπλή παρουσία του χρόνου στον Alpha
Stay tuned

Δέσποινα Βανδή: Με τριπλή παρουσία του χρόνου στον Alpha

Δέσποινα Βανδή: Με τριπλή παρουσία του χρόνου στον Alpha

To ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Ούτε σε ένα, ούτε σε δύο, σε τρία διαφορετικά projects θα δούμε του χρόνου τη Δέσποινα Βανδή που ομολογουμένως η τηλεόραση της πάει πολύ!

Πρώτα από όλα θα συνεχίσει να μας λέει «καλησπέρα» κάθε Σάββατο βράδυ μέσα από το Chart Show.

Ο πρώτος κύκλος του μουσικού σόου θα ολοκληρωθεί με ένα αφιέρωμα στους 30 δημοφιλέστερους Έλληνες τραγουδιοοιους.

Ωστόσο, το Chart Show θα επιστρέψει με τέσσερα επεισόδια. Το αγαπημένο countdown θα συνεχίσει να μας κρατάει συντροφιά τον Σεπτέμβριο και τις πρώτες εβδομάδες Οκτωβρίου, όπου θα δώσει τη σκυτάλη στο Just the 2 of US.

Στο μουσικό παιχνίδι που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης θα συμμετέχει βεβαίως και η Δέσποινα, αφού αν εξαιρέσουμε τη Μαρία Μπακοδήμου που συμφώνησε με τον ΣΚΑΪ, η κριτική επιτροπή παραμένει ίδια.

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν θα είναι κάθε Σάββατο βράδυ ζωντανά στο σόου του Alpha για να δίνει τις συμβουλές της και τη βαθμολογία της στους μαθητευόμενους τραγουδιστές.

Εκτός αυτών των δύο μουσικών projects η Δέσποινα Βανδή θα συμμετέχει και στο σίριαλ του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Η τραγουδίστρια είχε δείξει από τα πρώτα της βήματα το υποκριτικό της ταλέντο όταν είχε παίξει στους «Δύο ξένους» με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Έκτοτε, έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παραστάσεις με πιο πρόσφατες το Mamma mia και το «Δικό μας σινεμά».

Είναι λοιπόν αναμενόμενο να κλέψει την παράσταση και στη νέα σειρά του Alpha που καταγράφει όσα συνέβαιναν στα σκυλάδικα της επαρχίας τη δεκαετία του ’80.

Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Πρωταγωνιστής στη σειρά,  όπως πρώτα είχε γράψει το Ζnews, θα είναι ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης.