Eurovision 2022: 7 υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα
Stay tuned

Eurovision 2022: 7 υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

Eurovision 2022: 7 υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

Όλο το ρεπορτάζ από τον Γιάννη Πουλόπουλο

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να επιλεγεί ο υποψήφιος ή η υποψήφια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision του 2022.

Η ΕΡΤ πριν από μερικές μέρες απηύθυνε πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται για να στείλουν τη συμμετοχή τους και αρκετά μεγάλα ονόματα έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να διαγωνιστούν με τα χρώματα της Ελλάδας.

Πρώτη υποψήφια είναι η Καλομοίρα, η οποία είχε έρθει σε επικοινωνία με την εταιρεία της εδώ και καιρό, προκειμένου να ετοιμάσει ένα τραγούδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του διαγωνισμού. Το κομμάτι αυτό θα φέρει την υπογραφή του Mohombi, ενός Σουηδού συνθέτη, που έχει στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες και βραβεία Grammy.

Τη δική του πρόταση, όπως πρώτο είχε γράψει το Znews, έχει καταθέσει και ο Ηλίας Κόζας. Και μάλιστα, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, το τραγούδι που προτείνει δεν έχει καμία σχέση με το Αlcohol is free αλλά έχει 80΄s vibes.

Ο Good Job Nicky θέλει πολύ να ζήσει την εμπειρία της Eurovision και έχει ετοιμάσει ένα κομμάτι με κινηματογραφικό χαρακτήρα.

Η Minos θα στείλει στον διαγωνισμό την Ιωάννα Γεωργακοπούλου με μία μπαλάντα που αναδεικνύει τις φωνητικές της δυνατότητες.

Η Panik έχει προτείνει την Evangelia με ένα dance έθνικ τραγούδι χωρίς, ωστόσο, να έχει ξεκαθαριστεί αν θα διαγωνιστεί για την Ελλάδα ή την Κύπρο.

Ακόμα ένας τραγουδιστής που αγαπάει τη Eurovision και θέλει να βρεθεί ξανά στη σκηνή είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ενώ πρόταση αναμένεται να καταθέσει και ο Νίκος Γκάνος.

Η λίστα αναμένεται να εμπλουτιστεί και με άλλα ονόματα μέχρι τις 10 Οκτωβρίου που είναι και το deadline που έχει δώσει η ΕΡΤ.