Eurovision 2022: Ποιος θα εκπροσωπήσει τελικά την Κύπρο;
Stay tuned

Eurovision 2022: Ποιος θα εκπροσωπήσει τελικά την Κύπρο;

Eurovision 2022: Ποιος θα εκπροσωπήσει τελικά την Κύπρο;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος παρουσιάζει όλα τα σενάρια

Η αλήθεια είναι ότι το ΡΙΚ τα τελευταία χρόνια μας έχει κακομάθει και συνήθως στις αρχές Φεβρουαρίου είχε ήδη ανακοινώσει τον τραγουδιστή που θα εκπροσωπούσε την Κύπρο στη Eurovision.

Φέτος όμως, όπως και πέρσι, κράτησε τα χαρτιά του κλειστά.

Ο λόγος, όπως υποστηρίζουν αυτοί που γνωρίζουν καλά τα του διαγωνισμού, έχει να κάνει με το ότι επεξεργάστηκαν πολλά σενάρια πριν καταλήξουν στο επικρατέστερο.

Το καλοκαίρι ακουγόταν έντονα ότι το κρατικό κανάλι της Κύπρου επιθυμούσε να συνεργαστεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Αυτό βεβαίως δεν σήμαινε ότι ο Μιχάλης θα εκπροσωπούσε την Κύπρο ως τραγουδιστής αλλά με την ιδιότητα του δημιουργού, του ενορχηστρωτή κι αυτού που με την πολύχρονη εμπειρία του θα μπορούσε να αναλάβει την παραγωγή του τραγουδιού που θα πήγαινε στη Eurovision.

Τελικά, από ότι φαίνεται, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision φέτος θα φέρει την σφραγίδα του Alex P που έχει γράψει το Fuego της Ελένης Φουρέιρα και το Replay της Τάμτα.

Το ερώτημα όμως παραμένει: Ποιος ή καλύτερα ποια θα είναι η τραγουδίστρια που θα το ερμηνεύσει;

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν ήταν της Ήβης Αδάμου, που έχει εκπροσωπήσει ξανά την Κύπρο στη Eurovision με το La la Love του Άλεξ Παπακωνσταντίνου.

Το άλλο όνομα ήταν αυτό της Τάνιας Μπρεάζου που έχει αποδείξει πόσο ταλαντούχα είναι από το Your Face Sounds Familiar.

Τελικά όμως το πρόσωπο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι η Ανδρομάχη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice.

Αλλά, επειδή στη Eurovision τα πάντα μπορούν να ανατραπούν, μέχρι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από το ΡΙΚ, θα περιμένουμε…