Eurovision 2022: Πρόσωπο-έκπληξη στους υποψήφιους για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα
Stay tuned

Eurovision 2022: Πρόσωπο-έκπληξη στους υποψήφιους για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Eurovision 2022: Πρόσωπο-έκπληξη στους υποψήφιους για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Μετά την περσινή δέκατη θέση της Ελλάδας στη Eurovision, αρκετοί καλλιτέχνες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό που θα γίνει στην Ιταλία.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο, προτού ακόμα η ΕΡΤ απευθύνει πρόσκληση σε δισκογραφικές εταιρείες και τραγουδιστές να καταθέσουν την πρότασή τους για τη Eurovision, είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να πάνε στο φεστιβάλ η Καλομοίρα, ο Good Job Nicky και η Αμάντα Γεωργιάδη.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ η Minos EMI κατέθεσε τη δική της πρόταση που είναι η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η περσινή νικήτρια του The Voice.

Ακολούθως η Panik Records πρότεινε την Ευαγγελία που εκπροσωπεί το ethnic dance.

Υπάρχει όμως και μία άλλη υποψηφιότητα που ξεχωρίζει. Είναι αυτή του Ηλία Κόζα, ο οποίος ακολουθεί πια σόλο καριέρα. Ο τραγουδιστής, που μαζί με τους Κόζα Μόστρα και τον Αγάθωνα έφερε την Ελλάδα στην έκτη θέση, ενδιαφέρεται να ξαναπάει στη Eurovision και έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της ΕΡΤ προκειμένου να καταθέσει τη δική του πρόταση.

Ο Ηλίας Κόζας είναι πολύ αγαπητός στους Eurofans και συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις σε αρκετές χώρες του εξωτερικού.

Η ΕΡΤ θα συγκεντρώσει όλες τις προτάσεις μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και στη συνέχεια η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον διαγωνισμό.