Φαίη Σκορδά: Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στην εκπομπή της;
Stay tuned

Φαίη Σκορδά: Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στην εκπομπή της;

Φαίη Σκορδά: Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στην εκπομπή της;

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου από τον ΣΚΑΪ

Μετά το ραντεβού που έκανε η Φαίη Σκορδά με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ, όπου αποφασίστηκε η μετακίνηση του “Πρωινού μας” στις 12 το μεσημέρι, μένει να δούμε τι αλλαγές θα γίνουν στο δυναμικό της εκπομπής.

Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει ραντεβού με τους συνεργάτες της Φαίης, υπάρχει ένα ερωτηματικό για το αν θα συνεχίσει ή όχι ο Νίκος Γεωργιάδης.

Οι υποχρεώσεις του διευθυντή του ΟΚ! με το περιοδικό δεν του επιτρέπουν να συμμετέχει σε μία μεσημεριανή εκπομπή κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί με τους υπεύθυνους.

Νίκος Γεωργιάδης: «Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω στη ζώνη 12-2. Πιστεύω ότι θα αποδώσει»

Εξάλλου, ο Νίκος ανήκει στο δυναμικό της Barking Well και πιθανότατα θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και σε κάποιες από τις νέες παραγωγές της εταιρείας.

Ερωτηματικό υπάρχει και για το αν θα συνεχίσει και η Αφροδίτη Γραμμέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα της έγκριτης τηλεκριτικού έχει πέσει στο τραπέζι στα γραφεία τριών διαφορετικών τηλεοπτικών σταθμών αλλά σε προτεραιότητα είναι ο ΣΚΑΪ.

Από την εκπομπή βολιδισκοπήθηκε, όπως ακούγεται και ο Χάρης Λεμπιδάκης που φέτος συνεργάζεται με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από τον σταθμό ότι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, ούτε ότι προχώρησαν έστω και προφορικά σε οικονομική συμφωνία.

Τι διαμηνύει ο ΣΚΑΪ;

«Πριν ολοκληρωθεί η σεζόν δεν θέλουμε να προχωρήσουμε σε ραντεβού με ανθρώπους που εργάζονται στα πάνελ άλλων εκπομπών» λέει στο Ζnews άνθρωπος του ΣΚΑΪ, δίνοντάς μας να καταλάβουμε ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν συμφωνίες πριν από τον Ιούλιο.

Έτσι κι αλλιώς, στα επιτελεία των περισσότερων τηλεοπτικών σταθμών έχουν γίνει μόνο μερικά αναγνωριστικά ραντεβού και όχι τα τελικά.