Stay tuned

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Πρωταγωνιστούν σε νέα σειρά και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Πρωταγωνιστούν σε νέα σειρά και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έψαξε και έμαθε!

Εδώ και καιρό ακούγαμε ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού ετοιμάζουν μία νέα σειρά, αλλά δεν γνωρίζαμε κάτι παραπάνω.

Μετά την ταινία «Για πάντα» οι δύο ηθοποιοί, που είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μαζί σε ένα σίριαλ που θα βγει τον Ιανουάριο στην ΕΡΤ.

Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία με ένα ιδιαίτερο θέμα, που φέρει την υπογραφή της Κωνσταντίνας Γιαχαλή.

Ο τίτλος του νέου σίριαλ της ΕΡΤ είναι «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» και έχει άμεση σχέση με την υπόθεση, αφού καταγράφει τη ζωή μίας γυναίκας, που μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο.

Είναι μία σειρά που υμνεί τη ζωή, αλλά με ανορθόδοξο τρόπο, γιατί η κεντρική ηρωίδα μαθαίνει ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής.

Αλλά αυτό δεν την καταβάλλει. Αντιθέτως, την κάνει να θέλει να αδράξει τη μέρα και να ζήσει κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική.

Μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού παίζουν ακόμα ο Σταύρος Σβήγκος, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Λαέρτης Μαλκότσης και η Σάρα Γανωτή.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες αφού το σίριαλ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Exit mobile version