Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι της εκπομπής του
Stay tuned

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι της εκπομπής του

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι της εκπομπής του

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει πρεμιέρα! Ο αγαπημένος παρουσιαστής επιστρέφει με το “The tonight show” που τώρα πια θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23.30, αμέσως μετά τις “Άγριες μέλισσες”.

Ύστερα από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν, ο Γρηγόρης ανεβάζει τον πήχη. Και πολύ δικαιολογημένα, αφού φέτος ο ανταγωνισμός στη late night ζώνη θα είναι ιδιαίτερα σκληρός, λόγω της παρουσίας του “Big Brother” που έχει αρχίσει να χτίζει κοινό.

Ο Γρηγόρης ξεκινώντας την πέμπτη σεζόν του “The tonight show” επιθυμεί να φιλοξενεί ανθρώπους όχι μόνο από τον χώρο του θεάματος, αλλά και από την πολιτική, τον αθλητισμό, την τηλεόραση.

Ένα από τα πρώτα πρόσωπα, που δέχτηκαν πρόταση από την εκπομπή του Γρηγόρη για να εμφανιστεί, είναι η Ιωάννα Τούνη. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το “My Style Rocks” δεν έχει μιλήσει μέχρι τώρα για το ροζ βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι.

Είχε κάνει ένα βίντεο όπου είχε εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και πως διέρρευσαν οι συγκεκριμένες σκηνές, αλλά συνέντευξη δεν είχε δώσει σε κανένα, παρόλο που το τηλέφωνό της δεν είχε σταματήσει να χτυπάει.

Αρκετοί καλλιτέχνες αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής τάχθηκαν υπέρ της Ιωάννας υποστηρίζοντας ότι “είμαστε μαζί με κάθε… Τουνη”.

Για όλα αυτά, αλλά και για πολλά περισσότερα θα μιλήσει η Ιωάννα στον Γρηγόρη και σίγουρα αυτή η συνέντευξη θα έχει τρομερό ενδιαφέρον!

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν δεχτεί κρούση για να εμφανιστούν σε μια από τις πρώτες εκπομπές του Αρναούτογλου είναι και ο Γιώργος Λασκαρίδης από το Master Chef.

Ο ωραίος του ριάλιτι της μαγειρικής του Star, που αυτόν τον χειμώνα θα είναι στο Dot του ΣΚΑΪ, θα μιλήσει για την εμπειρία του στο The tonight show.

Θυμίζουμε ότι μαζί με τον Γρηγόρη φέτος δεν θα είναι οι… Μύγες, αλλά οι Σφήκες, δηλαδή η Χρύσα Κατσαρίνη, η Σούπερ Κική και η Φελίσια Τσαλαπάτη.