«Η Φάρμα» spoiler: Αυτοί είναι οι επόμενοι παίκτες που αποχωρούν
Stay tuned

«Η Φάρμα» spoiler: Αυτοί είναι οι επόμενοι παίκτες που αποχωρούν

«Η Φάρμα» spoiler: Αυτοί είναι οι επόμενοι παίκτες που αποχωρούν

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει νέα και για το αγροτικό ριάλιτι

Κόσμος πάει και κόσμος έρχεται τις τελευταίες εβδομάδες στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1.

Οι υπεύθυνοι του project αποφάσισαν να υιοθετήσουν την τακτική του Survivor και φρόντισαν κάθε εβδομάδα να βάζουν νέους παίκτες στο παιχνίδι για να αναστατώνουν τους υπόλοιπους που έχουν μπει από την αρχή.

Βέβαια, από τους καινούργιους παίκτες, ελάχιστοι είναι αυτοί που «φτούρησαν», αφού είτε αποχωρούν οικειοθελώς, είτε φεύγουν γιατί δεν είναι καλοί στα αγωνίσματα, είτε επειδή οι παλαιότεροι που έχουν δεθεί περισσότερο θέλουν να τους βγάλουν στον… τάκο.

Ο Ερωτόκριτος, που ήταν ένας από τους παίκτες που μπήκε αργότερα στο παιχνίδι, υποστήριξε ότι αποχώρησε γιατί είχε πρόβλημα με το δόντι του, ενώ η Μαρία Φραγκάκη όταν οι συμπαίκτες της την έχρισαν υπηρέτρια, παρότι είχε χτυπήσει το χέρι της.

Επόμενοι που μπαίνουν στο αγροτόσπιτο του ΑΝΤ1 είναι ο Τάσος Ξιαρχό και ο Κώστας Γκρέκας, ενώ όπως έχει πει η ίδια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει δεχτεί πρόταση από την εταιρία παραγωγής προκειμένου να συμμετέχει κι εκείνη στη «Φάρμα».

Ποιοι είναι όμως οι επόμενοι που αποχωρούν; Σύμφωνα με τα spoiler επόμενοι στη λίστα είναι η Μαρία Τοτόμη και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Μάλιστα, όπως ακούγεται, ο Μπίλ διάλεξε τον Ιατρόπουλο για να μονομαχήσουν και ο Μιχάλης δεν κατάφερε να τον κερδίσει γιατί είχε ένα πρόβλημα στη μέση του.

Θυμίζουμε ότι η «Φάρμα» προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με την τηλεθέαση να κινείται μεταξύ 16 και 20%.