Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτά είναι τα πρόσωπα που έκαναν ραντεβού για την εκπομπή της
Stay tuned

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτά είναι τα πρόσωπα που έκαναν ραντεβού για την εκπομπή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτά είναι τα πρόσωπα που έκαναν ραντεβού για την εκπομπή της

Πότε τελειώνει η εκπομπή της στην Κρήτη και ποιοι της αρνήθηκαν;

Είναι γνωστό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Αθήνα, οπότε και συναντήθηκε με τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια του Κρήτη TV συζήτησε με τους ανθρώπους του σταθμού τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους και έκανε και κάποια ραντεβού με δημοσιογράφους και παρουσιαστές που θα μπορούσαν να είναι του χρόνου στην εκπομπή της.

Έτσι κι αλλιώς, οι άνθρωποι του καναλιού που της εμπιστεύθηκαν ένα δίωρο καθημερινό ζωντανό μαγκαζίνο είχαν κάνει ήδη επαφές με υποψήφιους πανελίστες και συμπαρουσιαστές.

Ο πρώτος που δέχτηκε πρόταση συνεργασίας ήταν ο Σάββας Πούμπουρας. Αλλά η απάντησή του ήταν αρνητική, όπως δήλωσε άλλωστε ο ίδιος.

Κρούση για συνεργασία με την εκπομπή είχαν επίσης, όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος και ο Κώστας Φραγκολιάς από το Happy Day, o Παναγιώτης Χατζηδάκης από το «Καλύτερα δεν γίνεται», η Νάνσυ Παραδεισανού από το «Πρωινό», η Μαίρη Αργυριάδου από το «Έλα, Χαμογέλα» και ο Μάνος Μαγιάτης που δούλεψε επί σειρά ετών στον «Καφέ με την Ελένη».

Οι επαφές όμως δεν θα σταματήσουν εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνουν νέες συναντήσεις, αλλά και δοκιμαστικά προκειμένου να οριστικοποιηθεί ποια θα είναι η ομάδα που θα πλαισιώνει την Ιωάννα Μαλέσκου.

Αυτό που δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί ακόμα είναι ποια θα είναι η ώρα προβολής της εκπομπής. Αυτό είναι ένα κουίζ για δυνατούς λύτες, καθώς υπάρχουν φωνές στον ΣΚΑΪ που πιστεύουν ότι ίσως θα έπρεπε να αναλάβει την πρωινή ζώνη και να μετακομίσουν το μεσημέρι οι «Αταίριαστοι».

Η ανακοίνωση της συνεργασίας της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ΣΚΑΪ αναμένεται να γίνει μετά τις 17 Ιουλίου που ολοκληρώνεται η εκπομπή της στο Κρήτη TV.