Κρούσμα κορονοϊού στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»
Stay tuned

Κρούσμα κορονοϊού στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»

Κρούσμα κορονοϊού στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»

Αναστάτωση στα γυρίσματα της σειράς της ΕΡΤ

Αναστάτωση επικρατεί από χτες το βράδυ στα γυρίσματα του σίριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα τεστ που έγιναν σε όλους τις συντελεστές βρέθηκε κάποιο που είναι θετικό. Αυτό αμέσως σήμανε συναγερμό σε όλη την παραγωγή, αφού πρέπει να γίνουν επαναληπτικά τεστ σε όλους τους συνεργάτες αλλά και στους οικείους τους που ήρθαν σε επαφή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε ότι βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού σε μια τηλεοπτική παραγωγή.

Την Τρίτη, όπως έγραψε το Znews, αναβλήθηκαν τα γυρίσματα του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και του Ρουκ Ζουκ με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Σε ένα από τα τεστ που έκανε η παραγωγή, βρέθηκε κρούσμα και έτσι οι συνεργάτες της εκπομπής του Γρηγόρη επικοινώνησαν με τους καλεσμένους και τους ειδοποίησαν να μην έρθουν καν στο στούντιο. Μοναδική εξαίρεση η Μιμή Ντενίση που είχε φτάσει ήδη στο στούντιο και ετοιμαζόταν για την εγγραφή. Αλλά και αυτή, όπως και όσοι συμμετείχαν στο Ρουκ Ζουκ ενημερώθηκαν από άτομα της παραγωγής και αποχώρησαν.

Και το Just the 2 of us είναι ένα σόου που αντιμετώπισε ανάλογο πρόβλημα, για αυτό και δεν θα βγει στον αέρα ούτε αυτό το Σάββατο.

Εννοείται ότι τα γυρίσματα του «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» θα σταματήσουν για λίγες μέρες, μέχρι να απολυμανθεί ο χώρος και να σιγουρευτεί η παραγωγή ότι όλοι οι συνεργάτες είναι καλά στην υγεία τους.