Love Island: Ο διαδραστικός κανόνας του παιχνιδιού που θα αλλάξει τις ισορροπίες του ριάλιτι
Stay tuned

Love Island: Ο διαδραστικός κανόνας του παιχνιδιού που θα αλλάξει τις ισορροπίες του ριάλιτι

Love Island: Ο διαδραστικός κανόνας του παιχνιδιού που θα αλλάξει τις ισορροπίες του ριάλιτι

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Έχουμε δει διαδραστικά παιχνίδια, αλλά αυτό που θα συμβεί στο Love Island του ΣΚΑΪ ξεπερνάει και την πιο ιντριγκαδόρικη φαντασία.

Ως γνωστόν, το κανάλι εξασφάλισε το δικαιώματα του ριάλιτι σχέσεων που κάνει πάταγο στο εξωτερικό, αλλά ταυτόχρονα έχει προκαλέσει και αντιδράσεις.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου ουσιαστικά οι παίκτες μένουν σε ένα νησί γεμάτο πειρασμούς και μένει να δούμε ποια ζευγάρια θα μείνουν, ποια θα δημιουργηθούν, ποια θα χωρίσουν και ποια θα επανασυνδεθούν.

Η ελληνική βερσιόν που θα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να είναι η πιο light εκδοχή από αντίστοιχα του εξωτερικού όπου έχει τύχει να δούμε τους παίκτες να έρχονται πάρα πολύ κοντά, παρουσία της τηλεοπτικής κάμερας αλλά έχει έναν όρο που θα ανατρέψει τα πάντα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα υπάρχει ένα app με όλους τους παίκτες και το κοινό θα αποφασίζει ποιος θα μπει μέσα στο παιχνίδι και ποιο ζευγάρι θα επιδιώξει να χωρίσει, λειτουργώντας ως τρίτο πρόσωπο.

Με δυο λόγια, όπως στο «Εσύ αποφασίζεις» που παρουσίαζε ο Γιάννης Βούρος στο Mega οι τηλεθεατές επέλεγαν το φινάλε της ιστορίας, έτσι και εδώ για την εξέλιξη του παιχνιδιού θα είναι υπεύθυνο το κοινό.

Αν για παράδειγμα στο παιχνίδι είναι ζευγάρι ο Γιάννης και η Μαρία και για κάποιο λόγο οι τηλεθεατές επιλέξουν να τεστάρουν το πόσο πιστοί είναι μεταξύ τους, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει να βάλει ανάμεσά τους ένα τρίτο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να λειτουργήσει διασπαστικά.

Το Love Island αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα ώστε να κάνει πρεμιέρα στις 23 ή στις 24 Σεπτεμβρίου.