Νίκος Ψαρράς: Με διπλό ρόλο στον ΑΝΤ1
Stay tuned

Νίκος Ψαρράς: Με διπλό ρόλο στον ΑΝΤ1

Νίκος Ψαρράς: Με διπλό ρόλο στον ΑΝΤ1

Πού θα δούμε τον ηθοποιό;

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Ψαρράς θα εισβάλλει στις “Άγριες Μέλισσες”. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον άντρα της Βιολέτας, ο οποίος θα επιστρέψει στο Διαφάνι και θα κάνει δύσκολη, όχι μόνο τη ζωή της, αλλά και των Σεβαστών.

Ο Νίκος Ψαρράς δεν θα κάνει καθόλου εύκολο το διαζύγιο της Βιολέτας (Θεοφανία Παπαθωμά) και όταν μάθει ότι θέλει να παντρευτεί τον Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλλος) θα αντιδράσει. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, θα εκβιάσει και την οικογένεια των Σεβαστών, απειλώντας να αποκαλύψει τα κρυμμένα μυστικά τους.

Ο Νίκος Ψαρράς θα παίξει όμως και στον νέο κύκλο του “Καφέ της Χαράς”. Εκεί θα υποδυθεί τον σύντροφο της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου) που όταν θα μάθει ότι θα εγκατασταθεί στο Κολοκοτρωνίτσι θα έρθει στο χωριό και θα τη διεκδικήσει, φοβούμενος ότι θα αναθερμανθεί η σχέση της με τον Περίανδρο Πώποτα (Χάρης Ρώμας).

Το αστείο που κυκλοφορεί στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 είναι ότι για ένα περίεργο λόγο, όταν από ένα σίριαλ ψάχνουν κάποιον που διεκδικεί τη σύντροφό του, που είναι μπλεγμένη με κάποιον άλλον, το μυαλό τους πηγαίνει κατευθείαν στον Νίκο Ψαρρά.

Ο ηθοποιός θα εμφανιστεί ουσιαστικά στον πρώτο κύκλο των “Μελισσών” και στον δεύτερο του “Καφέ της Χαράς” και οι εμφανίσεις του θα έχουν απόσταση.

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο για τον Νίκο Ψαρρά, αφού εκτός από τα γυρίσματα για τις δύο σειρές του ΑΝΤ1 θα παίξει και στην “Λυσιστράτη” που ανεβάζει το Εθνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.