Παναγιώτης Βασιλάκος: Τι θα κάνει στον Alpha μετά το Battle of the couples;
Stay tuned

Παναγιώτης Βασιλάκος: Τι θα κάνει στον Alpha μετά το Battle of the couples;

Παναγιώτης Βασιλάκος: Τι θα κάνει στον Alpha μετά το Battle of the couples;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε για λογαριασμό του Znews

Μπορεί το Battle of the couples να μην είχε την τύχη που περίμενε ο Alpha, αλλά το κανάλι είναι διατεθειμένο να αξιοποιήσει τόσο τον Παναγιώτη Βασιλάκο, όσο και τη Σάσα Σταμάτη.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο πρώτος Έλληνας Bachelor, μετά το τέλος του παιχνιδιού που τον ανέδειξε, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha, το οποίο λήγει στο τέλος του 2021. Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν το Battle of the Couples τελειώσει τον Μάιο, η συνεργασία τους μπορεί να συνεχιστεί με κάποιο άλλο project. Ποιο project όμως θα μπορούσε να είναι αυτό;

Όπως μου λένε οι πληροφοριοδότες μου, ο σταθμός σκέφτεται το ενδεχόμενο να αξιοποιήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο σε κάποιο από τα καινούργια σίριαλ που ετοιμάζει. Και όχι άδικα, αφού και ο Παναγιώτης έχει δηλώσει ότι θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο, αφού δεν έχουν καταλήξει πόσα και ποια θα είναι τα σίριαλ στα οποία θα επενδύσουν του χρόνου. Είναι δεδομένο ότι του χρόνου δεν θα υπάρχει το «Έλα στη θέση μου» και ότι έχει δοθεί ήδη το πράσινο φως για τον «Σασμό» και για τη «Μουρμούρα», αλλά εκκρεμούν ένα δραματικό και ένα κωμικό σίριαλ ακόμα.

Σε ό,τι αφορά στη Σάσα Σταμάτη, πριν ακόμα δώσει τα χέρια με τον σταθμό, είχε συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει μία late night εκπομπή με συνεντεύξεις. Αλλά δεν έχει γίνει ακόμα το επίσημο ραντεβού, όπου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις,