«Σασμός» spoiler: Η επανασύνδεση Αργυρώς – Αστέρη προκαλεί την απόλυτη ανατροπή
Stay tuned

«Σασμός» spoiler: Η επανασύνδεση Αργυρώς – Αστέρη προκαλεί την απόλυτη ανατροπή

«Σασμός» spoiler: Η επανασύνδεση Αργυρώς – Αστέρη προκαλεί την απόλυτη ανατροπή

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει όλο το ρεπορτάζ

Μόνο τον «Σασμό» μεταξύ των οικογενειών Βρουλάκη και Σταματάκη δεν θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Alpha.

Ο «Σασμός» επιστρέφει στις 16 Ιανουαρίου και πραγματικά τα όσα θα γίνουν θα μας κρατήσουν καθηλωμένους στους οθόνες μας.

Από την αρχή της σεζόν ακούγαμε ότι η Αργυρώ και ο Αστέρης θα έρθουν κοντά αλλά αυτό δεν είχε συμβεί. Μπορεί να έδωσαν ραντεβού για να μιλήσουν για τα κτήματα, μπορεί να τους είδαμε να σκέπτονται έντονα ο ένας τον άλλο, με την Αργυρώ να του ζητάει να μην φύγει από την Κρήτη, αλλά τώρα θα τους δούμε να ζουν στιγμές πάθους.

Η Αργυρώ γνωρίζοντας πια ότι ο Αστέρης ήταν αυτός που της έδωσε το νεφρό του και ουσιαστικά της έσωσε τη ζωή θα συνειδητοποιήσει ότι τα αισθήματα που έχει γι΄αυτή είναι αληθινά.

Έτσι κι αλλιώς κι εκείνη δεν σταμάτησε ποτέ να έχει αισθήματα για εκείνον, παρ΄όλο που ήθελε να τον δει να σαπίζει στη φυλακή για τον θάνατο του αδελφού της.

Δυστυχώς, γι΄αυτούς η επανασύνδεσή τους δεν θα μείνει κρυφή. Ο Σταύρος θα μάθει τα πάντα και θα δείξει το χειρότερο του πρόσωπο στην Αργυρώ.

Μάλιστα, ενώ αρχικά υπήρχε η σκέψη ο ρόλος του Σταύρου να ολοκληρωθεί αυτό δεν θα συμβεί. Ίσα ίσα που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις, γιατί θα διεκδικήσει το παιδί από την Αργυρώ .

Η αγάπη που της είχε θα γίνει άσβεστο μίσος και δίψα για εκδίκηση. Αυτό που θα ακολουθήσει, λοιπόν, θα είναι ένας ανελέητος αγώνας για να της πάρει το παιδί με ολέθριες συνέπειες για την σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη αλλά και των οικογενειών τους.

Το καλά κρυμμένο μυστικό της Αργυρώς για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της θα αποκαλυφθεί και θα σκάσει σαν βόμβα!

Ο Σταύρος δεν θα κάνει πίσω ούτε για μια στιγμή φέρνοντας την Αργυρώ στα όρια της καθώς θα πρέπει να διαλέξει: το παιδί της η τον έρωτα της ζωής της;