ΣΚΑΪ: Γιατί δεν ανακοινώνει τη συνεργασία του με Φαίη Σκορδά και Μαρία Μπακοδήμου; Ποιες ζώνες θα αναλάβουν τελικά;
Stay tuned

ΣΚΑΪ: Γιατί δεν ανακοινώνει τη συνεργασία του με Φαίη Σκορδά και Μαρία Μπακοδήμου; Ποιες ζώνες θα αναλάβουν τελικά;

ΣΚΑΪ: Γιατί δεν ανακοινώνει τη συνεργασία του με Φαίη Σκορδά και Μαρία Μπακοδήμου; Ποιες ζώνες θα αναλάβουν τελικά;

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Εδώ και καιρό έχουμε μάθει ότι ο ΣΚΑΪ έχει κλείσει συμφωνίες συνεργασίας τόσο με τη Μαρία Μπακοδήμου όσο και με τη Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, το κανάλι έχει δώσει τα χέρια με τη Μαρία Μπακοδήμου εδώ και ένα μήνα, προκειμένου να αναλάβει τη ζώνη 12:00 με 2:00 το μεσημέρι.

Στις αρχές της εβδομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες, οριστικοποιήθηκε και η συμφωνία της Φαίης Σκορδά με τον ΣΚΑΪ για το τρίωρο 9:00 με 12:00.

Παρόλα αυτά ο σταθμός του Φαλήρου δεν έχει προβεί ακόμα σε καμία ανακοίνωση για την συνεργασία με τις δύο παρουσιάστριες. Ποιος είναι ο λόγος; Υπάρχει κάποιο κώλυμα; Μήπως δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί η ώρα μετάδοσης των εκπομπών της Μπακοδημου και της Σκορδά;

Εμείς το ψάξαμε και μάθαμε την αλήθεια…

Παρόλο που για πολύ καιρό είχε διαρρεύσει στον Τύπο ότι η έλευση της Φαίη Σκορδά μπορεί να επηρεάσει την συμφωνία της Μαρίας Μπακοδήμου να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού δεν ισχύει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν τέθηκε ποτέ το ενδεχόμενο η Μαρία Μπακοδήμου να μετακομίσει το Σαββατοκύριακο καθώς το συμβόλαιό της αναφέρει ξεκάθαρα ότι θα παρουσιάζει μία καθημερινή εκπομπή που θα ξεκινάει στις 12 και θα ολοκληρώνεται στις 2 το μεσημέρι.

Ούτε με την περίπτωση της Φαίη Σκορδά υπάρχει κάποιο πρόβλημα και μάλιστα, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, έχουν ήδη αρχίσει από το ΣΚΑΪ να βολιδοσκοπούν δημοσιογράφους για να στελεχώσουν την ομάδα της.

Όλα αυτά βεβαίως γίνονται κάτω υπό άκρα μυστικότητα καθώς δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση.

Και ο λόγος που το κανάλι δεν έχει στείλει ακόμα δελτίο τύπου για τις δύο παρουσιάστριες είναι γιατί θέλει να ολοκληρωθεί και τυπικά η σεζόν, να ρίξουν δηλαδή τίτλους τέλους οι «Αταίριαστοι» και το Love it κι αμέσως μετά να ανακοινώσει τα πρόσωπα πού θα ενισχύσουν το νέο τους πρόγραμμα.

Αυτό, αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα. Θυμίζουμε ότι η Φαιη έχει συμφωνήσει να κάνει ένα κλασικό πρωινάδικο, με μικρές δόσεις ενημέρωσης ενώ η Μπακοδημου μια ανάλαφρη, ψυχαγωγική εκπομπή με στοιχεία σάτιρας.