Σπύρος Παπαδόπουλος: Οικοδεσπότης του πρωτοχρονιάτικου προγράμματος της ΕΡΤ
Stay tuned

Σπύρος Παπαδόπουλος: Οικοδεσπότης του πρωτοχρονιάτικου προγράμματος της ΕΡΤ

Σπύρος Παπαδόπουλος: Οικοδεσπότης του πρωτοχρονιάτικου προγράμματος της ΕΡΤ

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έγραψε τηλεοπτική ιστορία παρουσιάζοντας επί σειρά ετών το «Στην υγειά μας».

Μία εκπομπή για το καλό τραγούδι, με αφιερώματα σε σπουδαία ονόματα του πενταγράμμου και καλεσμένους τραγουδιστές, ηθοποιούς και εκπροσώπους της σόουμπιζ.

Όπως αποδείχτηκε, ήταν ο ιδανικός οικοδεσπότης αυτής της εκπομπής που προβλήθηκε σε διάφορα κανάλια για 17 συναπτά έτη.

Μέχρι που ο ίδιος αποφάσισε να σταματήσει και μίλησε γι’ αυτό στην εκπομπή «Αυτός κι ο άλλος».

«Δεν υπήρξε καν διαζύγιο, απλώς ξύπνησα μια μέρα στις 5:00 το πρωί και είπα, όχι ξαφνικά, μαζευόταν πράγμα μέσα μου, και είπα ότι πρέπει να σταματήσω για το καλό το δικό μου και της εκπομπής. Έτσι και έγινε.Είχα κουραστεί λίγο, τα 2-3 τελευταία χρόνια γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της απολύτου επιλογής και αρεσκείας μου για διάφορους λόγους, χατίρια και τα λοιπά. Έβαζα νερό στο κρασί μου. Αλλά κάποια στιγμή έμεινε σκέτο νερό και είπα ότι δεν με αντιπροσωπεύει απολύτως αυτό το πράγμα», είχε πει.

Μόνο που η ΕΡΤ είχε άλλα σχέδια για εκείνον. Του πρότειναν να είναι ο οικοδεσπότης του πρωτοχρονιάτικου σόου, που θα φιλοξενεί παρουσιαστές και ηθοποιούς της ΕΡΤ, αλλά και κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Και εκείνος δέχτηκε όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Δύο στη μία».

Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θα θυμίζει αρκετά το «Στην υγειά μας», που κρατούσε συντροφιά στους τηλεθεατές τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Είναι σαφές ότι η ΕΡΤ σκοπεύει να αξιοποιήσει τα δυνατά της χαρτιά παρουσιάζοντας ένα σόου- υπερπαραγωγή.

Και επειδή με την κρατική τηλεόραση συνεργάζονται σπουδαία ονόματα της τηλεόρασης και του θεάτρου η εκπομπή θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.