“Τα καλύτερά μας χρόνια”: Ποια ονόματα – έκπληξη θα δούμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ;
Stay tuned

“Τα καλύτερά μας χρόνια”: Ποια ονόματα – έκπληξη θα δούμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ;

“Τα καλύτερά μας χρόνια”: Ποια ονόματα – έκπληξη θα δούμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ;

Μια μεγάλη κυρία της τηλεόρασης και του θεάτρου επιστρέφει στη μικρή οθόνη

Το κρατικό κανάλι αποφάσισε φέτος να επενδύσει στη μυθοπλασία, αφού σκοπεύει στο πρώτο μέρος της σεζόν να εντάξει στο πρόγραμμά του δύο σειρές.

Η πρώτη φέρει την υπογραφή του Νίκου Απειρανθίτη και της Κατερίνας Μπέη που έχει γράψει το σενάριο της ταινίας “Ευτυχία”.

Πρόκειται για ένα ξένο format που θα μεταφερθεί στα ελληνικά με την σκηνοθετική ματιά της Όλγας Μαλέα.

Το σίριαλ καταγράφει τη ζωή της πενταμελούς οικογένειας Αντωνοπούλου που έρχεται από τη Μεσσηνία στην Αθήνα. Η ιστορία ξεκινάει όταν η οικογένεια φέρνει μια ασπρόμαυρη συσκευή τηλεόρασης στο σπίτι.

Και επειδή κάθε κάθε επεισόδιο θα ξεκινάει με τους ήρωες να παρακολουθούν τηλεόραση, θα αξιοποιηθεί στο έπακρο το αρχείο της ΕΡΤ.

Η σειρά στον πρώτο κύκλο θα καταγράψει όσα γεγονότα έγιναν από το 1969 μέχρι το 1974. Τον μπαμπά και τη μαμά της οικογένειας, όπως είναι γνωστό, θα υποδυθούν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας. Τη γιαγιά Ερμιόνη θα ενσαρκώσει η Υβόννη Μαλτέζου που επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από πολλά χρόνια.

Τον ρόλο του 8χρονου γιου της οικογένειας, του Άγγελου, που είναι κι αυτός που αφηγείται την ιστορία, θα υποδυθεί το παιδάκι που πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση της Cosmote.

Και το καστ συμπληρώνεται από την Τζένη Θεωνά, τον Γιάννη Δρακόπουλο, που στην ταινία “Ευτυχία” υποδυόταν τον Φραγκίσκο Μανέλη και την Τόνια Σωτηροπούλου.

Τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο, ώστε να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.