Θοδωρής Αθερίδης: Η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα και οι πρώτοι καλεσμένοι
Stay tuned

Θοδωρής Αθερίδης: Η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα και οι πρώτοι καλεσμένοι

Θοδωρής Αθερίδης: Η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα και οι πρώτοι καλεσμένοι

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Ολοταχως για… πρεμιέρα ετοιμάζεται ο Θοδωρής Αθερίδης. Αντίθετα με δημοσιεύματα που ήθελαν τη νέα του εκπομπή στο Mega να προβάλλεται Σάββατο ή Κυριακή, τελικά η ημέρα μετάδοσης είναι η Τέταρτη.

Μάλιστα, η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει, εκτός απροόπτου, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου με ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο Γιώργο Νταλάρα.

Θυμίζουμε ότι η εκπομπή που έχει τίτλο “Έλα και θα δεις” έχει την σφραγίδα της Σεμίνας Διγενή. Σε κάθε εκπομπή λοιπόν θα φιλοξενούνται καλλιτέχνες από διαφορετικούς χώρους που θα έχουν όμως ένα κοινό.

Εννοείται ότι θα υπάρχει μουσικό κομμάτι, αλλά δεν θα θυμίζει σε τίποτα το “Στην υγεία μας ρε παιδιά”, γιατί θα δίνεται περισσότερο βάρος στην κουβέντα, πάρα στα τραγούδια. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο σταθμός επέλεξε έναν παρουσιαστή που έχει δώσει δείγματα γραφής σε τοκ σόου, γιατί ο Θοδωρής Αθερίδης είχε κάνει με επιτυχία το Αργά του Νίκου Μαστοράκη.

Σε μια από τις επόμενες εκπομπές, όπως μαθαίνω, ο Αθερίδης θα φιλοξενήσει τη Μαρία Σολωμού, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Όσο για την εκπομπή της Πρωτοχρονιάς; Ποδαρικό για το 2021 θα κάνει στην εκπομπή του Θοδωρή η Σμαράγδα Καρύδη -που κόντρα σε δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν χαίρει της εμπιστοσύνης του Mega και δεν τίθεται ζήτημα διακοπής του παιχνιδιού που παρουσιάζει κάθε απόγευμα- η Βίκυ Βολιώτη, η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Σταμάτης Κόκοτας.

Καλή αρχή Θοδωρή!