Νίκος Κοκλώνης: Εξερευνά τον μπλε παγετώνα Περίτο Μορένο και “ανακρίνει” τον Δημήτρη Αργυρόπουλο
J2US

Νίκος Κοκλώνης: Εξερευνά τον μπλε παγετώνα Περίτο Μορένο και “ανακρίνει” τον Δημήτρη Αργυρόπουλο

Νίκος Κοκλώνης: Εξερευνά τον μπλε παγετώνα Περίτο Μορένο και “ανακρίνει” τον Δημήτρη Αργυρόπουλο

Το συναρπαστικό ταξίδι του Νίκου Κοκλώνη με συνοδοιπόρο τον Δημήτρη Αργυρόπουλο συνεχίζεται και αυτή την Πέμπτη 7/11 στη 1 μετά τα μεσάνυχτα στο Open.

O Μr Travel φτάνει στον διάσημο μπλε παγετώνα Περίτο Μορένο, στο Εθνικό Πάρκο των Παγετώνων στην επαρχία της Σάντα Κρουζ της Αργεντινής, έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Παταγονίας.

Το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει.

Ο Νίκος Κοκλώνης και ο καλεσμένος του, Δημήτρης Αργυρόπουλος, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια νέα περιπέτεια-πρόκληση: Μini trekking στον παγετώνα, φορώντας crampons (ειδικά παπούτσια με καρφιά) για να δουν από κοντά τις περίφημες γαλάζιες λίμνες.

Η εξερεύνηση της Παταγονίας συνεχίζεται περνώντας στα σύνολα της Χιλής, με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Δημήτρη Αργυρόπουλου να διασχίζουν τον εθνικό αυτοκινητόδρομο Route 40, μήκους 5.194 χιλιομέτρων.

Στην περιοχή της Τελευταίας Ελπίδας μπαίνουν για τα καλά στους ρυθμούς της χιλιανής Παταγονίας.

Γκάουτσος πάνω σε άλογα οδηγούν κοπάδια χιλιάδων προβάτων, με τους κόνδορες των Άνδεων να πετούν πάνω από τα κεφάλια τους. Μοναδικές εικόνες στην απέραντη στέπα, με τις χαρακτηριστικές αχανείς φάρμες με κοπάδια βοοειδών και γουανάκο.

Όλα αυτά πριν καν φτάσουν στο «διαμάντι της Χιλής», το εθνικό πάρκο Torres del Paine, τον διασημότερο ορειβατικό προορισμό στη χώρα.

Εκεί, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μοιράζεται με τον Νίκο Κοκλώνη τα επόμενα σχέδιά του.

Πόσο κοντά βρίσκεται σε ένα τρίτο γάμο; Θέλει να γίνει ξανά πατέρας; Ποια πρόσωπα της τηλεόρασης τον έχουν κερδίσει; Θα έκανε εκπομπή μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου; Και για ποιο λόγο τσακωνόταν καθημερινά με τον Πέτρο Κωστόπουλο την εποχή που συνεργάζονταν;

Δείτε το τρέιλερ του συναρπαστικού δεύτερου μέρους άλλου ένα Celebrity Travel!