Ελένη Καρακάση: “Το προξενιό της Ρίζως στη Δρόσω είναι μια μορφή συμπαράστασης”
Νέα

Ελένη Καρακάση: “Το προξενιό της Ρίζως στη Δρόσω είναι μια μορφή συμπαράστασης”

Ελένη Καρακάση: “Το προξενιό της Ρίζως στη Δρόσω είναι μια μορφή συμπαράστασης”

Τι αποκαλύπτει η ηθοποιός για την εξέλιξη του σεναρίου της σειράς;

Στο περιοδικό MyTV που κυκλοφορεί μίλησε η Ελένη Καρακάση, η “Ρίζω” από τις “Άγριες Μέλισσες”.

Όπως είπε, προσπαθεί να είναι ψύχραιμη και να κρατάει την αισιοδοξία και το χιούμορ της μέσα στη δεδομένη κατάσταση με τον κορονοϊό.

Τι κοινό έχει με την ηρωίδα που υποδύεται, τη “Ρίζω”;  “Δεν κάνω τη γιατρό αλλά έχω πάντα μαζί μου ένα μικρό φαρμακείο με τα χάπια της πρώτης ανάγκης, τα χάνζαπλαστ κ.ά.”.

Θα είναι στη σειρά την επόμενη σεζόν;

“Από αυτά που έχουμε συζητήσει, υπάρχει πρόθεση να παραμείνω στο Διαφάνι, αλλά δεν έχω κάνει περαιτέρω συζητήσεις ούτε έχω υπογράψει κάτι. Ξέρω μόνο την πρόθεση: με θέλουν και τους θέλω”, σχολιάζει με χιούμορ ενώ παρακάτω σημειώνει ότι έχει ακούσει πως ο επόμενος κύκλος θα μεταφέρει τους ήρωες 5 χρόνια μετά αλλά δεν το γνωρίζει με σιγουριά.

Θα ερωτευτεί η Ρίζω;

“Στα επεισόδια που έχω στα χέρια μου -και είναι λίγο παρακάτω από εκεί που έχει σταματήσει η σειρά- δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα”. Όπως συμπληρώνει ούτε με τον Ενωμοτάρχη υπάρχει κάτι στο σενάριο που μέχρι στιγμής έχει.

Η ηθοποιός μίλησε και για το επερχόμενο προξενιό που θα κάνει ανάμεσα στον Ιορδάνη και τη Δρόσω.

“Ο Ιορδάνης με αφορμή το γεγονός ότι φέρνει τα υφάσματα στη Ρίζω, βλέπει και ερωτεύεται τη Δρόσω. Τότε εκδηλώνει στη Ρίζω την επιθυμία του ότι θέλει να την παντρευτεί” ενώ δηλώνει ότι δεν έχει “την παραμικρή ιδέα” για το πώς θα κρύψουν την εγκυμοσύνη της Δρόσως από το χωριό.

Θα μετανιώσει η Δρόσω που θα δώσει το παιδί της;

“Είναι κάτι που δεν το γνωρίζω, γιατί αυτό -αν συμβεί- θα ‘ναι πολύ παρακάτω. Ως Ελένη Καρακάση, από αυτά που βλέπω μπροστά είναι ότι από τη στιγμή που αποφασίζει να δώσει το παιδί της το κάνει επειδή το βλέπει σαν εξιλέωση απέναντι στην αδελφή της. Δεν το βλέπει σαν λύση επειδή θέλει να γλιτώσει την κατακραυγή”.

Όσο για τη δραματική πλευρά της ηρωίδας της λέει:

“Το πιο δραματικό κομμάτι κομμάτι που θα δούμε, προς το παρόν, στη Ρίζω είναι το κομμάτι της στήριξης στη Δρόσω. Από τη στιγμή που μαθαίνει και αποφασίζει να σηκώσει το βάρος αυτού του μυστικού μέχρι να την καθοδηγήσει και να συνεχίσει να τις συμπαραστέκεται. Δηλαδή, ακόμα και το προξενιό που της πάει είναι μια μορφή συμπαράστασης για να της δώσει μια λύση στο δράμα που ζει. Μήπως έτσι δεν χρειαστεί να δώσει το παιδί της. Κάτι τέτοιο έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της”.