5 stars φορούν τις μεγαλύτερες τάσεις του 2018 και δίνουν ιδέες για εορταστικές εμφανίσεις
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

5 stars φορούν τις μεγαλύτερες τάσεις του 2018 και δίνουν ιδέες για εορταστικές εμφανίσεις

5 stars φορούν τις μεγαλύτερες τάσεις του 2018 και δίνουν ιδέες για εορταστικές εμφανίσεις

Είναι διάσημες, είναι στυλάτες και όπως όλα δείχνουν γνωρίζουν πολύ καλά και από μόδα. Οι γυναίκες που θα δείτε, πραγματοποίησαν εμφανίσεις που έχουν έντονες πινελιές της up to date μόδας. Και μάλιστα, φορεμένες σωστά και το κυριότερο; Δίνοντας ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ευκαιρία να “αντιγράψετε το look” να πάρετε ιδέες και να εμπνευστείτε για το στυλ των εορταστικών σας εμφανίσεων που πλησιάζουν.

Από την Emily Blunt, στην ταλαντούχα Emma Stone και από την Felicity Jones στην “Marianne” της Γαλλίας, Laetitia Casta, όλες τους φόρεσαν την τάση, της έδωσαν λάμψη και στυλ και μας γέμισαν όμορφες ιδέες για εκθαμβωτικές εμφανίσεις.

Emily Blunt

Emily Blunt

Κάπα: Η ηθοποιός που φέρνει φέτος πιο νωρίς τα Χριστούγεννα, μέσα από το sequel της Mary Poppins, φόρεσε ένα κεντημένο φόρεμα με ενσωματωμένη κάπα. Εσείς μπορείτε να φορέσετε ξεχωριστά κομμάτια φόρεμα και κάπα και να επιλέξετε τον δικό σας χρωματικό συνδυασμό. Η ζώνη στη μέση είναι σημαντική για να δημιουργήσει μια θηλυκή σιλουέτα.

Laetitia Casta

Laetitia Casta

Βελούδο: Η πανέμορφη ηθοποιός με αυτό το μαύρο βελούδινο φόρεμα έκανε μια από της αραιότερες εμφανίσεις της χρονιάς. Το βελούδο κυριαρχεί φέτος σε όλα τα ρούχα και αξεσουάρ και δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας. Επίσης όλοι θέλουν να το αγγίξουν… Εκμεταλλευτείτε το!

Emma Stone

Emma Stone

Μετάλικ: Οποιοδήποτε ύφασμα δίνει την αίσθηση του μετάλλου φέτος έχει την τιμητική του. Η μούσα του Γιώργου Λάνθιμου, το φόρεσε με τον καλύτερο τρόπο. Δοκιμάστε και εσείς τα μεταλλικά χρώματα συνδυάστε χρώματα, ρούχα και αξεσουάρ τόσο ευφάνταστα όσο η Emma.

Felicity Jones

Felicity Jones

Φόρεμα-Σακάκι: Δεν είναι φόρεμα, δεν είναι σακάκι είναι όμως και τα δύο. Εδώ η λαμπερή ηθοποιός το φόρεσε συνδυασμένο με ένα διχτυωτό jumpsuit και του έδωσε μια πιο sexy πινελιά. Δοκιμάστε το και εσείς με δαντελένιο body ή καλσόν ή και τα δύο και δώστε σε αυτό το “αρρενωπό” ρούχο την πιο θηλυκή ώθηση.

Queen Letizia

Queen Letizia

Πλισέ-Bandana print: Η σταρ βασίλισσα της Ισπανίας τολμάει να φορέσει το πλισέ και το print της bandana σε ένα υπέροχο φόρεμα. Εσείς δοκιμάστε τα ξεχωριστά. Μια πλισέ φούστα με ένα bandana print πουκάμισο ή μπλουζάκι θα σας δώσουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Φωτογραφίες: Abaca Press