Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;
ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Z Style Rocks: Τι βαθμό παίρνουν οι διάσημες για το στυλ τους;

Το Z Style Rocks βλέπει το concept, το styling και το αποτέλεσμα των εμφανίσεων των Ελληνίδων celebrities και βαθμολογεί ανάλογα. Υποκειμενικά και πάντα καλοπροαίρετα!

Θέμα: Καλεσμένη σε fashion show

despina-vandi

Δέσποινα Βανδή

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ ωραία ανοιξιάτικη εμφάνιση με floral σταυρωτό φόρεμα σε κολακευτικό μήκος και cool χρώμα στα παπούτσια. Τα μαλλιά σας είναι πολύ ωραία σε αυτό το μήκος. Το μόνο που δεν “πέτυχε” στην όλη εικόνα είναι η χρυσή ζώνη που ούτε φαίνεται ούτε δίνει στη σιλουέτα πιο έντονη μέση…

Βαθμός: 4

Θέμα: Καλεσμένη σε πάρτι περιοδικού

viki-hatzivasiliou

Βίκυ Χατζηβασιλίου

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Το σετ μπλούζα-παντελόνι είναι μιας άλλης εποχής, πόσο μάλλον όταν είναι και τα δύο από μεταλλικό ύφασμα. Δεν σας ομορφαίνει αυτό το look και το στενό crop top είναι κάπως “άβολο”… Πρέπει να ενημερωθείτε λίγο περισσότερο για την τρέχουσα μόδα και να είστε πιο cool όταν ντύνεστε για να εμφανιστείτε κάπου.

Βαθμός: 1

Θέμα: Παρουσιάστρια σε fashion event

eleni-voulgaraki

Ελένη Βουλγαράκη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Πολύ ωραία εμφάνιση για ένα νέο κορίτσι με ένα σακάκι-φόρεμα με ενδιαφέρον σχέδιο και ωραίες λεπτομέρειες από fluo lime χρώμα που είναι super trend, στο ρούχο και ίδιο χρώμα παπούτσια. Ωραία και τα μαλλιά και το μακιγιάζ που είναι cool και φρέσκο.

Βαθμός: 4

Θέμα: Καλεσμένη σε πάρτι περιοδικού

xristina-mpompa

Χριστίνα Μπόμπα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Ωραία εμφάνιση με αυτό γκοφρέ δίχρωμο ύφασμα στο τοπ και το παντελόνι αλλά χάσατε λίγο στις λεπτομέρειες. Το παντελόνι είναι πολύ μακρύ και μοιάζει δύσκολο στο περπάτημα ενώ η ζώνη είναι μια επιλογή που δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο look. Την επόμενη φορά που θα θέλετε να εμφανιστείτε με ρούχα oversized, πρέπει να προσέξετε πολύ τα μήκη τους ώστε να μην μοιάζουν μεγάλο νούμερο αλλά να δείχνουν oversized από τον σχεδιασμό τους.

Βαθμός: 3

Θέμα: Καλεσμένη σε fashion event

meri-sinatsaki

Μαίρη Συνατσάκη

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Εδώ βλέπουμε μια προσπάθεια μοντέρνου look που ίσως ως ιδέα να έμοιαζε πολύ ωραία αλλά στην πράξη δεν λειτούργησε καθόλου… Πολλά ρούχα που δεν δημιουργούν την αίσθηση του layering αλλά μοιάζουν λάθος φορεμένα. Και τα μαλλιά και το μακιγιάζ όμως είναι σαν για άλλη εμφάνιση όπως και τα παπούτσια.

Βαθμός: 1

Θέμα: Πάρτι γενεθλίων

ioanna-bela

Ιωάννα Μπέλλα

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Εδώ έχουμε το γνωστό πρόβλημα 50-50. Δηλαδή από τη μέση και κάτω η φούστα είναι ωραία και τα παπούτσια ok. Από τη μέση και πάνω όμως οι κρίκοι στα αυτιά είναι από άλλο look και το τοπ είναι τρομερά στενό με λάθος εσώρουχο που φαίνεται, με αποτέλεσμα να δημιουργεί μια δυσμορφία στο ντεκολτέ.

Βαθμός: 2

Θέμα: Καλεσμένη και performer σε fashion event

demy

Demy

Λίγα λόγια για την εμφάνιση: Αυτή είναι μια άρτια σημερινή εικόνα από κάθε πλευρά. Μπλούζα με φαρδιά μανίκια και tie dye print, ωραία σύγχρονη φούστα με ζώνη από ιμάντα, ωραία oversized σκουλαρίκια, τσαντάκι με κρόσσια, μεταλλικά σανδάλια και μακιγιάζ και μαλλιά όλο έμπνευση από τη μόδα του σήμερα… Μπράβο σας!

Βαθμός: 5