Άκης Παυλόπουλος – Αποκλειστικό: Σε ποιο κανάλι και σε ποια ζώνη θα τον βλέπουμε από την επόμενη σεζόν; Πώς αλλάζει τα δεδομένα του καναλιού;
featured

Άκης Παυλόπουλος – Αποκλειστικό: Σε ποιο κανάλι και σε ποια ζώνη θα τον βλέπουμε από την επόμενη σεζόν; Πώς αλλάζει τα δεδομένα του καναλιού;

Άκης Παυλόπουλος – Αποκλειστικό: Σε ποιο κανάλι και σε ποια ζώνη θα τον βλέπουμε από την επόμενη σεζόν; Πώς αλλάζει τα δεδομένα του καναλιού;

Ο Γιώργος Μπέζας έχει όλο το ρεπορτάζ

Λίγα 24ωρα αφότου έκανε γνωστό στον Διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Open ότι με τη λήξη της σεζόν αποχωρεί από το κανάλι, ο Άκης Παυλόπουλος βρήκε ήδη τη νέα του στέγη.

Ήδη στον ΣΚΑΪ ετοιμάζεται το γραφείο του στο οποίο βεβαίως θα καθίσει αφού ολοκληρώσει τον φετινό της κύκλο η «Ώρα Ελλάδος».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ζnews και του Γιώργου Μπέζα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεν θα πάρει τη θέση του Δημήτρη Καμπουράκη -όπως ακούστηκε και ειπώθηκε σε εκπομπές- αλλά θα ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με μια δική του εκπομπή που θα ξεκινά στις 05:00 το πρωί και θα τελειώνει στις 07:00.

Μαζί του θα βρίσκεται η Λένα Φλυτζάνη, τηλεοπτική παρτενέρ του Δημήτρη Καμπουράκη τα Σαββατοκύριακα.

Το νέο τηλεοπτικό δίδυμο με μια δίωρη ενημερωτική εκπομπή θα κονταροχτυπηθεί με το αχτύπητο μέχρι στιγμής δίδυμο του Μega, Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, ενώ για μια ώρα θα παίζει απέναντι και από τον Γιώργο Παπαδάκη.

Πώς διαμορφώνεται η πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ;

Το ρεπορτάζ θέλει τον Δημήτρη Οικονόμου να συνεχίζει μόνος του 07:00 με 09:00 χωρίς να έχει στο πλευρό του την Μαρία Αναστασοπούλου που όπως φαίνεται θα παίρνει σκυτάλη από τον Δημήτρη Οικονόμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάρκεια της εκπομπής της δεν έχει ακόμη οριστεί όπως δεν έχει γίνει σαφές αν οι Αταίριαστοι θα αναλάβουν την ζώνη 12:00 με 14:00 ως δίδυμο ή τελικά θα χωριστούν και θα βρίσκονται ο ένας με τον Δημήτρη Οικονόμου και ο άλλος με την Μαρία Αναστασοπούλου. Μια κίνηση που βέβαια θα κάνει την ανατροπή αλλά εμπεριέχει και ρίσκο.

Το σενάριο που κυκλοφορεί ότι στον ΣΚΑΪ θέλουν μια εκπομπή όπως της Ζήνας Κουτσελίνη που σημειώνει επιτυχία, δεν επαληθεύεται από πουθενά, καθώς ο σταθμός δεν έχει ακόμη καταλήξει για τον χαρακτήρα της πρωινής ζώνης που το πιθανότερο είναι να είναι ενημερωτική μέχρι τις 2 και το μεσημεριανό δελτίο με την Εύα Αντωνοπούλου που αποτελεί σταθερή αξία για το κανάλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και κάποιοι θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου να παραμένει στην πρωινή ζώνη κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται όπως και μέχρι στιγμής τηρείται σιγήν ιχθύος και αν θα συνεχίσει να κατοικοεδρεύει στο κανάλι του Φαλήρου.

Το ρεπορτάζ θέλει την ψυχαγωγία να περνά κρίση στο συγκεκριμένο κανάλι και πολλά πρόσωπα μαζί με στελέχη να βλέπουν την πόρτα της εξόδου.

Στους πάνω ορόφους του καναλιού αυτή την περίοδο γίνεται ο ετήσιος απολογισμός και είναι η ώρα που κάποιος θα «πληρώσει» για τα χαμηλά νούμερα στην ψυχαγωγία αλλά και τα έσοδα που δεν ήρθαν στον σταθμό.