Αλέξης Παππάς: Η εξήγηση για το «καρκίνωμα», η σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου και το μονόπετρο της Alessia
Νέα

Αλέξης Παππάς: Η εξήγηση για το «καρκίνωμα», η σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου και το μονόπετρο της Alessia

Αλέξης Παππάς: Η εξήγηση για το «καρκίνωμα», η σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου και το μονόπετρο της Alessia

Απάντησε σε όλα ο ηθοποιός

Στο πλατό του «Έλα Χαμογέλα» εμφανίστηκε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος έλυσε τις απορίες της Σίσσυς Χρηστίδου και των συνεργατών του, ενώ απάντησε και στις ερωτήσεις των χρηστών του Twitter.

«Δεν χρησιμοποιώ το Twitter», είπε ο πρώην Survivor, παρόλο που το παρελθόν είχε ανοίξει έναν προφίλ στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Για την Ιωάννα Μαλέσκου και το σκηνικό με τον Τζέιμς Καφετζή: «Ελπίζω εμένα να μη με διώξετε. Κοίταγε το ρολόι του, ήθελε να φύγει και του το έκανε πιο εύκολο», σχολίασε.

Ο Αλέξης Παππάς δεν περίμενε ότι θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο κατά ένα μεγάλο ποσοστό το ήθελε. «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα αν και ρίσκαρα. Είχα κουραστεί κιόλας, αλλά δεν ήθελα να τα παρατήσω. Δεν με άγγιξε ο πανηγυρισμός των παιδιών. Περίπου 60% ήθελα να φύγω, το παιχνίδι είχε αρχίσει να γίνεται τοξικό. Δεν ξέχασα ποτέ ότι είμαι μπροστά στις κάμερες, επίσης η δουλειά μου είναι non stop μπροστά στις κάμερες. Είχαμε ένα παιχνίδι που 30% ήταν παιχνίδι και 70% reality. Επίσης κατάλαβα ότι υπήρχαν κάποιες σχέσεις που λειτουργούσαν σαν κολώνες. Εκεί είχα απλώσει τα πλοκάμια μου και καταλάβαινα ότι υπήρχε τριβή».

«Μπροστά στις κάμερες ήμασταν όλοι διαφορετικοί, όταν έφευγαν λέγαμε όλοι ότι δεν υπήρχε λόγος να συνεχίζεται μια κατάσταση. Χωρίς τις κάμερες τύχαινε και μιλάγαμε με τον Τζέιμς. Όλοι έκαναν κινήσεις που θα τους κρατούσαν μια βδομάδα παραπάνω. Η λέξη “καρκίνωμα” για μένα είναι ένα ξένο σώμα που δημιουργεί πρόβλημα στο υπόλοιπο σώμα. Εγώ θέλω να πω ότι η μητέρα μου έχει περάσει καρκίνο και δεν θα έλεγα ποτέ κάτι για να πειράξω κάποιον.  Αν πείραξε κάποιον τόσο έντονα ζητάω συγγνώμη. Ήμασταν σε ένα παιχνίδι, που δεν μπορείς να φιλτράρεις τα πάντα», πρόσθεσε και επεσήμανε:

«Δεν ξέχασα ποτέ ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Στην πραγματικότητα δεν θα έπαιρνα ένα ψάρι και θα έλεγα στον φίλο μου, τσαντίστηκα οπότε σου κόβω το κεφάλι. Κράτησα αμυντική στάση απέναντι σε όλο αυτό που δεχόμουν από άλλους παίκτες. Κάθε βδομάδα ήθελα να βγαίνω υποψήφιος για να βλέπω τι θέλει ο κόσμος».

Για την Ελευθερία Ελευθερίου και το γεγονός ότι είχε δηλώσει ότι τον φλερτάρει: «Η πραγματικότητα ήταν ότι έτσι το έβλεπα. Δεν την ήξερα την Ελευθερία. Τότε στο σκηνικό, είχαν προηγηθεί κι άλλα πράγματα. Την προηγούμενη μέρα με είχε ρωτήσει η Ελευθερία τι θα ψηφίσω. Ο τρόπος με τον οποίο το είπε μου φάνηκε ύποπτος. Τα είπα στα παιδιά όπως έγιναν και το πήρε η Άννα Μαρία και το χρησιμοποίησε. Μετά συζήτησα με την Ελευθερία, μου είπε ότι εγώ έτσι είμαι, δεν υπήρχε τίποτα. Δεν υπάρχει καμία όρεξη».

Για τη σχέση του Νίκου με την Άννα Μαρία: «Εσείς τι βλέπατε; Για εμένα έχει λήξει το παιχνίδι, δεν προσπαθώ να δημιουργήσω εντυπώσεις. Ήταν η μέρα που προσπαθούσε να μου πει εκείνη ότι είμαι ανήθικος και λέω πώς μπορείς να μου λες αυτά, όταν βλέπω αυτά τα πράγματα. Για πολύ καιρό αισθανόμουν την πίεση και λειτουργούσα αμυντικά σαν μονάδα. Δεν έχουμε επικοινωνία αλλά τα παιδιά από ότι βλέπω ασχολούνται».

Για τον Τζέιμς: «Στην αρχή ήμασταν πολύ καλά, αλλά έγινε το σκηνικό με τον Νίκο που άρχισε να βρίζει στον πάγκο κι εγώ το πήρα προσωπικά. Τότε άλλαξαν όλα και τότε ήταν που φύγαμε με τον Κρις. Χοντρά ψέματα ότι χτυπήσαμε άνθρωπο. Πήγαμε στο δάσος, βρήκαμε φαγητό και γυρίσαμε. Τα παιδιά άρχισαν να λένε ότι είμαι τόσο ανήθικος και πρέπει να ψηφίζομαι συνέχεια, όμως δεν έγινε τελικά».

https://streamable.com/konpcb

Αναφορικά με το κολιέ της Μαριαλένας, το οποίο φορούσε στην ένωση αλλά είδαμε σε επόμενα επεισόδια τον Σάκη να της το δίνει: «Δεν ξέρω τι συνέβη με το μοντάζ. Δεν μπορώ να πω κάτι με σαφήνεια».

Η σύντροφος του Αλέξη Παππά, Alessia ανέβασε ένα αινιγματικό βίντεο στο Instagram με ένα μονόπετρο και ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν ξέρω ποιος το έδωσε, δεν ήμουν εγώ. Μάλλον ήθελε να με πειράξει λίγο. Θα το ξέρατε αν το έδινα εγώ».

Η Alessia εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή και τα λεγόμενά της επιβεβαίωσαν τον Αλέξη, ενώ για τον ερχομό της στην Ελλάδα, δήλωσε ότι θα είναι έκπληξη.

https://streamable.com/bnf4tl