Ελλάδα

Αλίκη Κατσαβού: Παιχνίδια με τον μικρό Φοίβο στο Κολωνάκι

Αλίκη Κατσαβού: Παιχνίδια με τον μικρό Φοίβο στο Κολωνάκι

Μαμά και γιος εν δράσει

Τις ισορροπίες της προσπαθεί να βρει έναν χρόνο μετά τον θάνατο του συζύγου της Κώστα Βουτσά η Αλίκη Κατσαβού. Η χήρα του αγαπημένου ηθοποιού μπορεί να πέρασε μια δύσκολη περίοδο πένθους, αλλά πάνω από όλα έβαλε τον γιο της.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» απαθανάτισε μητέρα και γιο σε μια πρόσφατη βόλτα τους στο Κολωνάκι, με την Αλίκη Κατσαβού να επιβεβαιώνει  ότι έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο παιδί της.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους βρέθηκαν στην Πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι εντόπισε ο φακός του ΟΚ! το περασμένο Σάββατο 10 Απριλίου. Μητέρα και γιος έπαιξαν για αρκετή ώρα μαζί, με την Αλίκη Κατσαβού να μην τον αφήνει στιγμή από τα μάτια της.

Μάλιστα, με αφορμή και την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην μεγάλη κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα και τη δεύτερη σύζυγο του ηθοποιού Θεανώ Παπασπύρου για τους πίνακες μεγάλης αξίας του αείμνηστου ηθοποιού, η Αλίκη Κατσαβού φαίνεται να αποφεύγει να πάρει οποιαδήποτε θέση. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ!  η ίδια φέρεται να έχει πει σε ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος: «Δεν θα έκανα ποτέ κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο τη σχέση του γιου μου με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας».

Exit mobile version