Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό: Ποια ζώδια θα έχουν ερωτικά πισωγυρίσματα και επανασυνδέσεις;
ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό: Ποια ζώδια θα έχουν ερωτικά πισωγυρίσματα και επανασυνδέσεις;

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό: Ποια ζώδια θα έχουν ερωτικά πισωγυρίσματα και επανασυνδέσεις;

Ποιοι θα έχουν ερωτικές επιστροφές ή και επανασύνδεση με τον Ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό έως 18/10;

O ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό που ξεκινά από τις 27 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει έτσι μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου 2021 θα φέρει ερωτικά πισωγυρίσματα και επανασυνδέσεις!

Δείτε αναλυτικά τι να περιμένετε ανάλογα με το δεκαήμερο που έχετε γεννηθεί.

Κριέ, Δίδυμε και Ζυγέ του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, η επανασύνδεση είναι πλέον εφικτή, για εσένα και τον παλαιό σου έρωτα, αρκεί να αποφύγεις κόντρες, επικοινωνιακά λάθη και εντάσεις!

Λέοντα, Τοξότη και Υδροχόε του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, έρχονται τηλεφωνήματα, μηνύματα, συνομιλίες, συναντήσεις, ειδήσεις από το ερωτικό σου παρελθόν! Σου εύχομαι, να είναι το παρελθόν που θες να γυρίσει!

Παρθένε, Σκορπιέ και Ιχθύ του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, παθιασμένο σεξ μπορείς να αναμένεις, με έναν έρωτα του παρελθόντος! Ακόμα κι αν δεν καταλήξει σε επανασύνδεση, σίγουρα θα το απολαύσεις στο έπακρο και θα σου φύγει και το απωθημένο!

Καρκίνε του 1ου. 2ου και του 3ου δεκαημέρου και Ιχθύ του 1ου δεκαημέρου, το παρελθόν θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα, αλλά προσοχή! Όλο αυτό αντί να καταλήξει σε έρωτα (ξανά), μπορεί να καταλήξει σε πόλεμο!

Κριέ, Ταύρε, Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ, Σκορπιέ, Τοξότη και Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, μην κάθεσαι και ασχολείσαι με τα παλιά! Ο έρωτας αυτήν την περίοδο, υπόσχεται μόνο χαρές και ευκαιρίες, για νέα ξεκινήματα, έναρξη ή ενδυνάμωση σχέσης, καινούργια πράγματα, παθιασμένες γνωριμίες, ερωτική καλοπέραση, απολαύσεις και συναρπαστικές εμπειρίες στον έρωτα!

Παρθένε και Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου και Ταύρε και Αιγόκερε του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, δεν είναι και η πιο θετική περίοδος για την ερωτική σου ζωή, κυρίως για το παρελθόν. Πολλές οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες, ιδίως στον τομέα της εργασίας!