Ανδρέας Φουστάνος: Είναι σε σχέση με 30 χρόνια νεότερή του – Τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη
Νέα

Ανδρέας Φουστάνος: Είναι σε σχέση με 30 χρόνια νεότερή του – Τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη

Ανδρέας Φουστάνος: Είναι σε σχέση με 30 χρόνια νεότερή του – Τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη

Ο πλαστικός χειρούργος μίλησε για τις σχέσεις του, τις κόρες του και τις επεμβάσεις στο πρόσωπό του

Μπορεί να βελτιώνει την εξωτερική εμφάνιση των άλλων ανθρώπων και κυρίως των γυναικών, ωστόσο ο Ανδρέας Φουστάνος έχει επιλέξει να μην πειράξει το πρόσωπό του.

«Στον εαυτό μου δεν έχω κάνει τίποτα, ένα botox έχω δοκιμάσει μια φορά. Δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάζει για να πω ότι θα το κάνω συνέχεια. Ο χρόνος για να είναι φίλος σου πρέπει να τον θες. Άμα δεν θες να μεγαλώσεις δεν μεγαλώνεις», δήλωσε αρχικά στο «Πρωινό» ο πλαστικός χειρούργος και αναφέρθηκε στην ηλικία του και τις σχέσεις του:

«Είμαι γεννηθείς το 1951. Σχέση με συνομήλικη ή μεγαλύτερη γυναίκα έκανα όταν ήμουν 28 χρονών. Εννοείται ότι η τωρινή μου σύντροφος είναι νεότερη, έχουμε διαφορά 30 κάτι χρόνων. Δεν έχω πρόβλημα με τον γάμο, έχω πάντα καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, δεν έχω συγκρουστεί ποτέ. Με τη Νατάσα, τη μητέρα μου την ενημέρωσα μία μέρα πριν από τον γάμο μας και δεν ήξερε αν είχα πάρει διαζύγιο από την προηγούμενη σύζυγό μου».

Ο Ανδρέας Φουστάνος τόνισε ότι οι κόρες του γνωρίζουν τα πάντα για την προσωπική του ζωή και μάλιστα του λένε και τη γνώμη τους για κάθε σύντροφό του. «Αν κάτι δεν τους αρέσει θα μου το πουν. Μια φορά ρώτησα τη μεγάλη για την κοπέλα που έβγαινα και μου απάντησε “Άλλο χρώμα”, επειδή η προηγούμενη ήταν μελαχρινή και αυτή ήταν ξανθιά. Δεν είμαι παππούς, μια μέρα πήγε ο εγγονός μου να με πει παππού και μόλις τον κοίταξα με φώναξε Αντρέα».

Όσον αφορά στην Ελένη Μενεγάκη και την απόφασή της να μείνει εκτός τηλεόρασης, ο ίδιος τόνισε: «Έχω επαφές μαζί της, κακώς θεωρώ ότι έμεινε εκτός. Της το είπα. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να διακόπτει κάτι που κάνει χρόνια και να μην του λείπει».

https://streamable.com/w5gzkz