Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με βρήκαν εύκαιρο και με χτυπάνε, πριν σβήσει το μελάνι της εντατικής»
Πρωινές εκπομπές

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με βρήκαν εύκαιρο και με χτυπάνε, πριν σβήσει το μελάνι της εντατικής»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με βρήκαν εύκαιρο και με χτυπάνε, πριν σβήσει το μελάνι της εντατικής»

Ο παρουσιαστής ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν μετά τη συνέντευξή του

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με την κριτική που δέχτηκε κυρίως από δημόσια πρόσωπα, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό OK! και αναφέρθηκε στη σχέση του, πριν από πολλά χρόνια με την Όλγα Τρέμη.

Όπως είπε την Τετάρτη ο παρουσιαστής, δεν κατάλαβε ότι μιλούσε με τον δημοσιογράφος on the record και γι αυτό προχώρησε στην εξομολόγηση που βγήκε στη δημοσιότητα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, ωστόσο εκνευρίστηκε με τα σχόλια κάποιων και κυρίως με αυτό της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία έγραψε τη λέξη «κανιβαλισμός».

«Θέλω να πω δυο σκέψεις μου μετά από όλα αυτά που έγιναν χθες, γιατί δεν τα παρακολούθησα εγώ, αλλά η Ελένη και με ενημέρωνε. Όταν είχα βγει από το νοσοκομείο, είχα πει ότι με τρομοκράτησε το τσουνάμι αγάπης του απλού κόσμου και γνωστών αλλά και όλοι αυτοί μου μίλησαν με ουσιαστική ειλικρίνα για εμένα.  Σε πολλά μάτια και πολλά λόγια και συμπεριφορές, έβλεπα το “να σαι καλά” και να μου επιτραπεί η υπερβολή, ενώ μέσα τους έλεγαν “γιατί έζησες”. Στον λόγο της τιμής μου, το επικύρωσα χθες. Σε μερικούς χαλάω τη μαγιά, τη μόστρα και δεν λέω για το Twitter, εννοώ κακόβουλους, εγκάθετους, συγκεκριμένους ανθρώπους που είναι θιγμένοι», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος από τη θέση του στη «Super Κατερίνα».

«Θέλω να πω για την κ. Χριστοπούλου. Η κ. Χριστοπούλου έγραψε ένα κείμενο και γράφοντας φθηνά ευρηματάκια, έκλεισε με την τρομοκρατική κουβέντά “κανιβαλισμός”. Ποιος είναι ο κανιβαλισμός; Το ότι είπα μια ερωτική ιστορία πιστεύοντας ότι τη λέω off the record, με δική μου ευθύνη. Είπα μια ιστορία έρωτα, σχέσης δύο ανθρώπων και τα δικά μου τα κίνητρα ανθρώπινα, φυσιολογικά, χωρίς να μειώνω κανέναν. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη πάντα στις σχέσεις μου.

Είναι τρυφερή η περιγραφή μου και ξέρω βαθιά μέσα μου ότι η Όλγα θα τη διάβασε, θα μειδίασε και θα ένιωσε την τρυφερότητα της εποχής και της όποιας σχέσης είχαμε. Αυτό, έγινε κατηγορητήριο, ποινικοποιήθηκε. Να βγαίνει επωνύμως και προσωπικά έχοντας θέση στην τηλεόραση η κ. Χριστοπούλου και να μιλά για κανιβαλισμό. Είναι το “πλυντήριο” που κάνει απέναντι σε αυτά που είπα για τον Πορτοσάλτε, αυτά που είπα για το “πελατάκι” της την Ηλιάνα. Κανιβαλισμός είναι που έβγαινε και τσακωνόταν με τον άντρα της. Θέλει να γίνει “σιδηρά κυρία” του ΣΚΑΪ. Δεν θα τη ρίξετε την Κουτσαυτάκη. Ένας τοξικός άνθρωπος. Καλύτερα να κοιμάμαι με αρκούσα παρά να συναναστρέφομαι με τοξικούς ανθρώπους».

«Εγώ είμαι με οξυγόνα, δεν μπορώ να προχωρήσω, έρχομαι ηρωϊκά γιατί πρέπει να βάλω πλάτη. Καλύτερα να κοιμάμαι με μία αρκούδα, παρά να συναναστρέφομαι με τοξικούς ανθρώπους. Δεν έχω κοιμηθεί διότι όλη αυτή η περιπέτεια δεν έχουν προλάβει να μου πουν περαστικά, δεν έχουν αναλογιστεί τι σημαίνει 10 μέρες στη ΜΕΘ. Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι έρχομαι με οξυγόνο, ότι δεν μπορώ να περπατήσω. Δεν μπορεί οι άνθρωποι που ορίζονται από αυτόν τον ανταγωνισμό να παίρνουν φόρα και αμπάριζα. Χτυπάνε την εκπομπή κι εσάς έμμεσα,. Τώρα που με βρήκαν ευαίσθητο, πάνε να με χτυπήσουν, πριν καν στεγνώσει το μελάνι της ΜΕΘ», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει:

«Όποιος θέλει να χτυπήσει την εκπομπή, ας χτυπήσει εμένα. Αντέχω».