Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε κατάσταση σοκ. Δεν περίμενα ότι θα είμαι νικήτρια»
Reality TV

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε κατάσταση σοκ. Δεν περίμενα ότι θα είμαι νικήτρια»

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε κατάσταση σοκ. Δεν περίμενα ότι θα είμαι νικήτρια»

Τι αποκάλυψε για τον ιδανικό για εκείνη άνδρα;

Στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένη η νικήτρια του Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμπειρία της στο ριάλιτι, τη νίκη, αλλά και τη σχέση με τους υπόλοιπους πρώην συμπαίκτες της.

Αρχικά, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη αποκάλυψε πως έχει κρατήσει επαφές με κάποιους από τους συμπαίκτες της, αλλά λόγω κορονοΪού δεν έχει καταφέρει να συναντηθεί μαζί τους. Ενώ, μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψαν την άγνωστη πρώτη γνωριμία τους.

«Είμαι δικηγόρος από το 2010, αγορεύω κανονικά και γι’ αυτόν τον λόγο έχω χάσει τη φωνή μου. Έχω βγάλει κάλο στις φωνητικές μου χορδές», αποκάλυψε η νικήτρια του Big Brother.

https://streamable.com/mc4uy8

«Δεν έχω παντρευτεί. Θα το είχατε μάθει. Θα είχα κάνει μεγάλο γλέντι και τώρα με τον κορονοϊό, θα ήταν δύσκολα. Δεν έχω βρει όμως τον έναν και μοναδικό που ψάχνω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και αποκάλυψε πως έχει να ερωτευτεί εδώ και τρία χρόνια.

Ενώ, για τον ιδανικό άνδρα είπε: «Ο άνδρας θέλω να είναι ευαίσθητος, δυνατός χαρακτήρας, να έχει καλή καρδιά και κατανόηση… Αν ερωτευτώ και βρω αυτόν που ψάχνω, μπορώ να τον ακολουθήσω και εκτός Ελλάδος».

«Μου έχει λείψει το σπίτι του Big Brother. Το έζησα έντονα και το φρόντισα. Το “κόσμε μου” που είπα το ένιωσα. Ένιωσα με το που άκουσα το όνομά μου,  ότι με έχει ψηφίσει όλος ο κόσμος. Δεν το περίμενα. Δεν πίστευα ότι θα είμαι νικήτρια για αυτό άλλωστε είδατε αυτήν την αντίδραση που για πολλούς ήταν υπερβολική. Δεν το έκανα επίτηδες, έτσι μου βγήκε. Ήμουν σε κατάσταση σοκ γιατί ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα είμαι νικήτρια.

Κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού περίμενα ότι θα έφτανα στην πεντάδα, αλλά δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα είμαι νικήτρια. Όλο αυτό το ξέσπασμα ήταν από συσσωρευμένη πίεση, από συσσωρευμένο άγχος. Ένιωσα δικαίωση, ανακούφιση κι ήρθαν όλες οι έντονες εικόνες στο μυαλό μου. Η καρδιά μου ταξίδεψε στον χρόνο πίσω κι είπα μα όντως ο κόσμος με κατάλαβε, με κατανόησε.Ήμουν σε κατάσταση σοκ».

https://streamable.com/baqnes