Επική η Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Δεν είμαι παντρεμένη, γι’ αυτό και δεν θα σου πω την αληθινή μου ηλικία»
Νέα

Επική η Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Δεν είμαι παντρεμένη, γι’ αυτό και δεν θα σου πω την αληθινή μου ηλικία»

Επική η Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Δεν είμαι παντρεμένη, γι’ αυτό και δεν θα σου πω την αληθινή μου ηλικία»

Πώς θέλει τον άνδρα, τι άποψη έχει για το one night stand και τι πήρε τελικά από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού;

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η νικήτρια του Big Brother πήγε κατευθείαν στο Εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark.

Όπως είπε έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για τηλεόραση και την πολιτική αλλά δεν έχει επιστρέψει στη δικηγορία.

«Έχω δεχτεί τόση δημοσιότητα και δυστυχώς δεν έχω βρει τη στιγμή να αφιερωθώ στη δουλειά μου. Ακόμα δεν έχω καταλήξει, είναι όλα τόσο πρωτόγνωρα».

«Δανεικά δεν μου έχουν ζητήσει ακόμα. Αν βρεθεί άνθρωπος που γνωρίζω  ότι θέλει βοήθεια δεν θα του ζητήσω πίσω».

Τελικά πήρε ή όχι αναμνηστικά από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. «Είμαι ένας άνθρωπος που δένεται πολύ με τα αντικείμενα. Στην τελική δεν πήρα τίποτα από το σπίτι του Big Brother αν και το άξιζα. Το μόνο που πήρα ήταν μπουρνούζι, την κούπα μου και τίποτα άλλο».

«Έχω δει αρκετά επεισόδια. Μέχρι τώρα από αυτά που έχω δει εν τέλει δεν μετανιώνω για τίποτα γιατί δεν θεωρώ ότι έχω βλάψει κάποιον άνθρωπο».

Η απάντηση στην ερώτηση πόσων χρονών είναι ήταν αν μη τι άλλο επική:

«Πρώτα θα πρέπει να με έχεις ρωτήσει κάτι άλλο. Είσαι παντρεμένη; Όχι, γι’ αυτό και δεν θα σου πω την αληθινή μου ηλικία. Δεν υπάρχει καμία γυναίκα στον πλανήτη που θα σου πει την ηλικία της εφόσον δεν έχει προηγηθεί ο γάμος. Είμαι μια γυναίκα που δεν νιώθει αυτό που γράφει η ταυτότητα».

Όσο για τον ιδανικό άνδρα δηλώνει ότι «με ενδιαφέρει περισσότερο ο εσωτερικός κόσμος του ανθρώπου. Η εξωτερική ομορφιά φθείρεται. Θέλω να είναι πιο όμορφος εσωτερικά από ό,τι εξωτερικά».

Με τη Ραμόνα ή με τη Σοφία Δανέζη θα προτιμούσε να κλειστεί σε ασανσέρ για μία ώρα. «Με καμία ούτως ή άλλως. Δεν μπορώ να απαντήσω, δεν νιώθω να επιλέξω γιατί και οι δύο με έχουν στεναχωρήσει πολύ».

Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου αν και όπως είπε δεν έχει κάνει ποτέ one night stand ούτε θα κάνει γιατί είναι πολύ ρομαντική και θέλει να είναι κάτι αμοιβαίο και ανθρώπινο. «Δεν είμαι υπέρ της στιγμιαίας απόλαυσης».