Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Χρησιμοποιούν το όνομά μου για να μείνουν στην επικαιρότητα. Αρκετά!»
Νέα

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Χρησιμοποιούν το όνομά μου για να μείνουν στην επικαιρότητα. Αρκετά!»

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Χρησιμοποιούν το όνομά μου για να μείνουν στην επικαιρότητα. Αρκετά!»

Ξέσπασε η νικήτρια του περσινού Big Brother

Αποδέκτης της μεγάλης αγάπης του κόσμου παραμένει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία την περασμένη σεζόν, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της και κόντρα σε πολλούς μέσα στο σπίτι, κατάφερε να κερδίσει τον έπαθλο του Big Brother.

Η Άννα – Μαρία μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη ζωή μετά το reality τονίζοντας:  «Έχουν περάσει 8 μήνες από την ημέρα του τελικού και νιώθω τόσο ευλογημένη από το… τσουνάμι να το πω; είναι ένα τσουνάμι μηνυμάτων αγάπης!». Όσο για την ατάκη της, «κόσμε μου», η οποία έχει γίνει viral, αποκάλυψε ότι τη χρησιμοποίησε ένας επίσκοπος στην Κρήτη σε ένα κήρυγμά του.

«Ίσως οι νέοι παίκτες να έχουν ταυτιστεί μαζί μου, γιατί έχουν τις ίδιες αρχές με μένα… δεν σημαίνει πως με αντιγράφουν», είπε για τη… λεγόμενη «Σχολή Ψυχαράκη».

«Όταν βγήκα από το σπίτι του Big Brother έζησα όλη αυτή την αντιπάθεια των παιδιών στο πρόσωπό μου. Δεν με προσέγγισε κάποιος, πέρα από τον Παναγιώτη και τον Χρήστο, τη Ράνια και τον Νικόλα. Δεν άκουσα από τα χείλη τους μία συγγνώμη, ένα συγχαρητήρια…».

Όσον αφορά στη Σοφία Δανέζη, δήλωσε: «Μερικά άτομα θέλουν να είναι στην επικαιρότητα με τη δύναμη του ονόματός μου. Αν μπορούν να αποδείξουν κάτι για τον εαυτό τους να το κάνουν, αλλά όχι χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Αρκετά!».

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη σχολίασε το γεγονός ότι πολλοί έχουν τονίσει την ομοιότητά της με την εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Είναι φορές που με κοιτάζω και λέω “σαν να έχω το βλέμμα της Βουγιουκλάκη…», σχολίασε.

«Βγαίνοντας από το Big Brother δεν είχα καμία πρόταση ουσιαστική. Ήταν παραμύθι της Χαλιμάς», κατέληξε.