Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Για καφέ με τον Γιώργο Αρσενάκο
Ελλάδα

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Για καφέ με τον Γιώργο Αρσενάκο

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Για καφέ με τον Γιώργο Αρσενάκο

Τι ετοιμάζουν οι δύο Ελληνίδες star;

Μια νέα φιλία φαίνεται ότι εξελίσσεται ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή με… κουμπάρο τον Νίκο Κοκλώνη, τον άνθρωπο που έγινε η αιτία έτσι ώστε να απαλειφθεί η απόσταση ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες και να βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή του J2US.

Οι δύο Ελληνίδες star «έδεσαν» πολύ γρήγορα και έδειξαν ότι δεν είχαν να χωρίσουν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια που οι φήμες βρίσκονταν από πάνω τους σαν συννεφάκι και μάλιστα, μετά τη συνεργασία τους για το φαντασμαγορικό σόου, διατήρησαν επαφές με τα σχόλια στα social media να δίνουν και να παίρνουν κατά καιρούς.

Αυτή τη φορά, Άννα και Δέσποινα αποφάσισαν να βρεθούν από κοντά και να απολαύσουν μαζί έναν καφέ, το πρωί της Τρίτης, παρέα με τον Γιώργο Αρσενάκο, ο οποίος μάλιστα είναι και ο CEO και συνιδρυτής της Panik Records, γεγονός που αφήνει πολλά ερωτηματικά για το τι μπορεί να ετοιμάζουν οι δύο τραγουδίστριες για το μέλλον.

«Μαντέψτε… και στον καφέ ταιριάζουμε», έγραψε η Δέσποινα καθήμενη ανάμεσα στην ανανεωμένη Άννα και τον Γιώργο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, που έγραψαν μουσική και τηλεοπτική ιστορία με την επί σκηνής συνύπαρξή τους στο Just The 2 Of Us, ετοιμάζουν κοινές εκπλήξεις, όπως εξάλλου είχε αναφέρει και ο Γιώργος Αρσενάκος σε πρόσφατη συνέντευξή του, στο περιοδικό ΟΚ!.

«Σίγουρα υπάρχουν σκέψεις όχι μόνο για δισκογραφικό ντουέτο, αλλά και για επί σκηνής μουσική συνύπαρξη. Θέλω να ξέρεις ότι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους μετά την τηλεοπτική τους συνάντηση. Ήμουν πολύ σίγουρος ότι θα γίνει έτσι καθώς και οι δύο είναι επιτυχημένες και χορτασμένες .Να περιμένετε πολλά κοινά μουσικά γεγονότα από τις δύο σούπερ σταρ και την Panik», έχει πει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος πάντως άφησε και υπονοούμενο με την κίνησή του αλλά και το σχόλιό του στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, μιλώντας για ένα «πολύτιμο μυστικό».

Λίγο αργότερα και η Άννα Βίσση ανέβασε φωτογραφίες με τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Αρσενάκο αποκαλύπτοντας ότι… κάτι τρέχει με τους τρεις τους!