Αντωνία Καλλιμούκου – Νίκος Παραδείσης: Μυστικός γάμος για το ερωτευμένο ζευγάρι
Ελλάδα

Αντωνία Καλλιμούκου – Νίκος Παραδείσης: Μυστικός γάμος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Αντωνία Καλλιμούκου – Νίκος Παραδείσης: Μυστικός γάμος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Κάτω από άκρα μυστικότητα και έχοντας στο πλευρό τους λίγα αγαπημένα άτομα από το στενό οικογενειακή και φιλικό τους περιβάλλον η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Νίκος Παραδείσης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip tv και της Κατερίνας Ζαζάνη, παντρεύτηκε στις 29 Ιούνιου κρατώντας τη χαρμόσυνη είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια και έχουν καταφέρει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και οι κοσμικές εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.

Το ζευγάρι αγαπά πολύ τα ταξίδια –είχαν ταξιδέψει μαζί στο Λονδίνο, αλλά και στο χωριό του Άη Βασίλη-, τις χαλαρές βόλτες και το τζόκινγκ μιας και αρκετές φορές τους είχαμε δει να πηγαίνουν για τρέξιμο στα νότια προάστια, αλλά και τα πολιτιστικά δρώμενα, μιας και αρκετές φορές έχουν δώσει το «παρών» σε θεατρικές πρεμιέρες, αλλά και σε galleries.

Ωστόσο, και οι δυο προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή και αυτός είναι και ο λόγος που δεν βλέπουμε κοινές φωτογραφίες τους στα social media. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε, η Αντωνία Καλλιμούκου έχει μείνει μακριά από την τηλεόραση και τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθεί να κρατά πάντα χαμηλό προφίλ.

Η είδηση της τρυφερής σχέσης του ζευγαριού είχε γίνει γνωστή τον Οκτώβριο του 2016 και δυο μήνες μετά είχαν κυκλοφορήσει οι φωτογραφίες με τα τρυφερά ενσταντανέ του Νίκου Παραδείση και της Αντωνίας Καλλιμούκου από βραδινή έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο. Εκείνη την περίοδο μάλιστα, η Αντωνία συνεργαζόταν με τον Γιώργο Λιάγκα στο ραδιόφωνο κι εκείνος την «πείραζε» για τη νέα της –τότε- σχέση με τον γοητευτικό επιχειρηματία.

Φωτογραφίες: NDP