Απίστευτος Τρύφωνας Σαμαράς στο Style Me Up – Της έκοψε τα μαλλιά με κλαδευτήρι
Νέα

Απίστευτος Τρύφωνας Σαμαράς στο Style Me Up – Της έκοψε τα μαλλιά με κλαδευτήρι

Απίστευτος Τρύφωνας Σαμαράς στο Style Me Up – Της έκοψε τα μαλλιά με κλαδευτήρι

Η τσιγγάνα που τον μάγεψε και το «γούτσου γούτσου» του Νίκου Κοκλώνη που τραγούδησαν μαζί

Με το μότο «το στυλ μου είναι άχρωμο και άοσμο» βρέθηκε στο Style Me Up η Γωγώ και ζήτησε στους ειδικούς να τα αλλάξουν όλα πάνω της και να την κάνουν μέχρι και… ξανθιά. Φυσικά και οι τρεις μέντορες την ήθελαν διακαώς και ο Γιάννης Λάσκος ήταν αυτός που ανέλαβε τη μεγάλη αλλαγή της.

Μιλώντας μάλιστα στη Μαρία Μπακοδήμου είπε: «Δεν με νοιάζει θέλω να κάνω μια μεγάλη αλλαγή. Από την ημέρα που γέννησα δεν έχω κάνει τίποτα για τον εαυτό μου, αλλά θέλω την αλλαγή. Θα με δει το μωρό μου και θα λέει “δεν είναι αυτή η μαμά μου”».

https://streamable.com/c59h22

Φυσικά το «πάρτι» ξεκίνησε όταν η Γωγώ συνάντησε τον Τρύφωνα Σαμαρά που τη συνάντησε σαν άλλος Willy Wonka στην ταινία «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας».

https://streamable.com/nua9kp

«Θα έρθει μία με πάρα πολύ μακρύ μαλλί από τη Σάντα Μπάρμπαρα. Θέλω να της κόψω το μαλλί», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς και πήρε το κλαδευτήρι και έκοψε τα μαλλιά της Γωγώς.

Μετά το κούρεμα ακολούθησε χορός, τραγούδι και η υπόσχεση του Τρύφωνα να πάει στον τσιγγάνικο γάμο της Γωγώς και να την χτενίσει κιόλας. Ενώ, οι δυο τους τραγούδησαν μαζί και το τραγούδι «γούτσου, γούτσου» του Νίκου Κοκλώνη.

https://streamable.com/tm2j5d

Όσο για την αλλαγή της Γωγώς; Ήταν εντυπωσιακή με την κοπέλα να χαίρεται πολύ που έκανε το μεγάλο βήμα της αλλαγής.

https://streamable.com/j9sy62