Armie Hammer: Αποχώρησε από την ταινία με την JLo μετά το σκάνδαλο περί… «κανιβαλισμού»
Κόσμος

Armie Hammer: Αποχώρησε από την ταινία με την JLo μετά το σκάνδαλο περί… «κανιβαλισμού»

Armie Hammer: Αποχώρησε από την ταινία με την JLo μετά το σκάνδαλο περί… «κανιβαλισμού»

Σάλος στο Χόλιγουντ από τις αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις

Σάλος έχει προκληθεί στο Χόλιγουντ μετά τη διαρροή μηνυμάτων του ηθοποιού Armie Hammer στα social media όπου φέρεται να ομολογεί ότι είναι «κανίβαλος».

«Είμαι 100% κανίβαλος. Θέλω να σε φάω. Είναι τρομακτικό που το παραδέχομαι. Δεν το έχω παραδεχθεί ποτέ ξανά» φέρεται να έγραψε σε μήνυμα.

Τα φερόμενα ως προσωπικά μηνύματα για τις ερωτικές του προτιμήσεις φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την πρώην σύντροφό του, Courtney Vucekovich, η οποία μίλησε στην Page Six της Νew York Post.

«Μου είπε ότι θέλει να μου σπάσει το πλευρό, να το ψήσει και να το φάει. Αυτό ήταν περίεργο, αλλά ποτέ δεν το σκέφτεσαι ξανά».

Η 30χρονη είναι η τελευταία γυναίκα που φαίνεται να έκανε σχέση με τον ηθοποιό ενώ όπως η ίδια υποστηρίζει μετά το τέλος της σχέσης τους χρειάστηκε ψυχολογική θεραπεία.

Μάλιστα -όπως αποκάλυψε- ο ηθοποιός από την αρχή της σχέσης τους παραδέχτηκε ότι ενδιαφέρεται για σαδομαζοχιστικές πρακτικές.

Υπήρξε παντρεμένος για 13 χρόνια με την Elizabeth Chambers, επιχειρηματία και τηλεοπτική προσωπικότητα των αμερικανικών Mέσων και έχουν δύο παιδιά. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούλιο του 2020.

Ο Armie Hammer με την πρώην σύζυγό του, Elizabeth Chamber- Mega Agency

O Hammer είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του στο Playboy ότι είναι «εραστής που θέλει να έχει το πάνω χέρι» και ότι του αρέσει «να γραπώνει τις γυναίκες από τον λαιμό και τα μαλλιά».

Όμως ο γάμος του άλλαξε σεξουαλικές προτιμήσεις διότι όπως είπε έφτασε σε σημείο να σέβεται τόσο πολύ τη γυναίκα του για να της κάνει τέτοια πράγματα.

Βέβαια αργότερα δήλωσε σε άλλη συνέντευξη ότι είχε πιει.

Η παραίτηση από την επερχόμενη ταινία με την Jennifer Lopez

Μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε ο 34χρονος Hammer ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την κωμωδία δράσης “Shotgun Wedding”που θα συμμετείχε με πρωταγωνίστρια την Jennifer  Lopez, δίνοντας παράλληλα την δική του απάντηση στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Δεν απαντώ στις μ@λ@κίες που ισχυρίζονται κάποιοι, αλλά υπό το φως των φαύλων και ψευδών διαδικτυακών επιθέσεων σε βάρος μου, δεν μπορώ να αφήσω τα παιδιά μου για τέσσερις μήνες και να πάω για γυρίσματα στην Δομινικανή Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/4v242x