Αθηνά Οικονομάκου: Γιορτάζει τρία χρόνια γάμου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Γιορτάζει τρία χρόνια γάμου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Αθηνά Οικονομάκου: Γιορτάζει τρία χρόνια γάμου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της η ηθοποιός είναι και πάλι υγιής στο σπίτι της

Τρία χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, γιορτάζει η Αθηνά Οικονομάκου και μοιράστηκε τη χαρά της με ποστ που ανέβασε στο Instagram.

Η ηθοποιός ανέβασε τρία throwback στιγμιότυπα από το ευτυχές γεγονός που πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο το 2018 αλλά και από το πάρτι που στήθηκε στη συνέχεια.

Στη λεζάντα έστειλε τις τρυφερές ευχές της στον εκλεκτό της καρδιάς της γράφοντας «Χρόνια μας πολλά μωρό μου».

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Φαίνεται πως η Αθηνά Οικονομάκου ξεπέρασε την περιπέτεια υγείας που την έστειλε πριν από μέρες στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύθηκε για τέσσερα εικοσιτετράωρα.

«Οι τελευταίες μέρες ήταν λίγο περίεργες..ατυχείς..δύσκολες..η μοίρα μας χτυπούσε αλύπητα να το πω, ο ανάδρομος (δεν ξέρω καν αν έχει) μας γονάτισε…τέλος πάντων ότι και να σας πω είναι λίγο και δεν έχει και νόημα καθώς το σημαντικό είναι πως όλα τα άσχημα που ήρθαν στο δρόμο μας ήταν περαστικά…και είμαι ευγνώμων για αυτό.

Όλα αυτά σας τα λέω γιατί λόγω προσωπικών προβλημάτων αναβλήθηκε το launch της @projectsoma συλλογής μας και ενώ εχθές ήταν κανονισμένη η εμφάνιση μου στην Ελένη Μενεγάκη, δυστυχώς αναγκάστηκα να την ακυρώσω γιατί εγώ βρισκόμουν για 4η μέρα στο νοσοκομείο (δεν πρόκειται για κορονοϊό).
Τέλος καλό όλα καλά όμως! Είμαστε όλοι σπίτι, υγιείς και χαρούμενοι. Σκεφτόμαστε θετικά και προχωράμε!» είχε γράψει τότε στο Instagram.