Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή του γιου της
Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή του γιου της

Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή του γιου της

Ο Μάξιμος έχει σήμερα την τιμητική του

Τις ευχές της στον γιο της Μάξιμο, που έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή, έστειλε με τον πιο τρυφερό τρόπο η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός που έχει μεγάλη αδυναμία στον «αντράκο» της, όπως τον αποκαλεί, είναι από το πρωί σε γιορτινό mood και δεν σταματά να δέχεται ευχές για αυτήν την ξεχωριστή μέρα.

Έτσι, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με το αγοράκι της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια σου πολλά αντράκο μου. Να σε χαιρόμαστε και να σε καμαρώνουμε ζωή μου».  Ο μικρός Μάξιμος ήρθε στη ζωή της τον Ιούνιο του 2018 και άλλαξε τα άλλαξε όλα. Όπως έχει αποκαλύψει και η Αθηνά Οικονομάκου το μωρό έφερε τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά της, αλλά και του συζύγου της Φίλιππου  Μιχόπουλο και έδωσε άλλο νόημα στη ζωή τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Σε λίγους μήνες μάλιστα το ζευγάρι περιμένει και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του και είναι σε μια γλυκιά αναμονή. Ο μικρός Μάξιμος έχει ήδη αρχίζει να χαϊδεύει την κοιλιά της ηθοποιού που φουσκώνει και εξοικειώνεται με την ιδέα ότι θα έχει αδελφάκι. «Όλα όμως αλλάζουν μετά τον ερχομό ενός δεύτερου παιδιού», παραδέχθηκε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της χθες στο «Ευτυχείτε» η Αθηνά Οικονομάκου δείχνοντας ότι κάνει προσπάθειες για να γίνει ομαλά η μετάβαση στην νέα οικογενειακή καθημερινότητα που έρχεται.