Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της
Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε και για δυο ακόμη άγνωστες εγκυμοσύνες της ελληνικής showbiz

Πριν από λίγες μέρες η Αθηνά Οικονομάκου με μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμός στο instagram αποκάλυψε πως σε λίγους μήνες θα αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της Μάξιμο.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» τη συνάντησε και εκείνη έκανε τις πρώτες δηλώσεις για το ευτυχές γεγονός. «Είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη. Το θέλαμε πολύ. Συνεχίζω κανονικά τη δουλειά μου. Σε λίγο καιρό θα έρθει το μωρό. Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους και τους συναδέλφους και όλους τους ανθρώπους που το ήξεραν και σεβάστηκαν την επιθυμία μου να μην το ανακοινώσω νωρίτερα», είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Και συνέχισε: «Ήμασταν μαζί με τον σύζυγό μου όταν το έμαθε. Ο γιος μου βλέπει την κοιλίτσα, το συζητάμε και έχει αρχίσει να εξοικειώνεται. Όλα φυσικά αλλάζουν όταν έρχεται ένα δεύτερο παιδί. Θα δούμε πώς θα είναι η ζωή με δυο παιδιά. Υγεία να έχουμε».

Αναφορικά με τον ρόλο της Φαίης στη σειρά «Έλα στη θέση μου», αποκάλυψε: «Στο σήριαλ έχει ενταχθεί ήδη η εγκυμοσύνη».

Μετά το τέλος των δηλώσεων της Αθηνάς Οικονομάκου, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πράγματι ήταν γνωστή η εγκυμοσύνη της ηθοποιού, αλλά όλοι σεβάστηκαν το γεγονός ότι ήθελε να το ανακοινώσει μόνη της, όταν θα ήταν έτοιμη. Ενώ, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως το μωράκι θα γεννηθεί κοντά στον Ιούνιο.

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και σε δυο ακόμη εγκυμοσύνες στην ελληνική showbiz, από δυο παρουσιάστριες, που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

https://streamable.com/gi3iug